Κρήτη: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο του Ηρακλείου από την έντονη βροχόπτωση – Δείτε φωτογραφίες

Η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11), ήταν αρκετή για να προκαλέσει προβλήματα σε δρόμους της πόλης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το neakriti ο δρόμος στη συμβολή των οδών Θερίσσου και Κονδυλάκη υποχώρησε τουλάχιστον κατά μισό μέτρο σχηματίζοντας έναν… κρατήρα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Δείτε φωτογραφίες:



Όπως ήταν φυσικό ο δρόμος έκλεισε και στο σημείο έσπευσαν συνεργεία του δήμου, για να φτιάξουν την τρύπα.

Σε ισχύ έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σημειώνεται ότι σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία “ARIEL” που οφείλεται σε βαρομετρικό χαμηλό στη νότια Ιταλία, κινείται ανατολικά βορειοανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τα τοπικά μεγάλα ύψη βροχής, τις μεγάλες ραγδαιότητες βροχόπτωσης, τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα και τους θυελλώδεις ανέμους 7 με 8 μποφόρ. Η κακοκαιρία θα διαρκέσει από σήμερα τη νύχτα (Τρίτη 29-11-2022) έως και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022).

Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα ισχυρά στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και στα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: