Καρδίτσα: 33χρονος έκλεψε εκτός από το ταμείο, τσιγάρα και ποτά

Η διάρρηξη είχε γίνει στις 4 Φεβρουαρίου και η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια πριν λίγες ημέρες

Ό,τι του… έλειπε, το βρήκε κάνοντας διάρρηξη σε ένα μίνι μάρκετ στην Καρδίτσα ένας «θεριακλής»! Αφού πρώτα άδειασε το ταμείο του καταστήματος ενός 33χρονου, στη συνέχεια πέρασε στα ράφια και άρπαξε τα οινοπνευματώδη ποτά και τις μάρκες τσιγάρων της αρεσκείας του.

Η διάρρηξη είχε γίνει στις 4 Φεβρουαρίου και, σύμφωνα με την καταγγελία του επιχειρηματία, ο άγνωστος -τότε- δράστης είχε κλέψει 250 ευρώ, τέσσερις φιάλες αλκοολούχων ποτών και 20 πακέτα τσιγάρων. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια που ταυτοποίησε έναν 31χρονο Έλληνα και σε βάρος του σχημάτισε δικογραφία για κλοπή, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

*** Μέρα- μεσημέρι τρύπωσαν στο προαύλιο μιας εξοχικής κατοικίας στο Μύτικα Πρέβεζας την περασμένη δευτέρα δυο νεαροί Έλληνες και άρπαξαν μία… προπέλα σκάφους για να την πουλήσουν για παλιοσίδερα! Ωστόσο, χάρη στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ταυτοποιήθηκαν άμεσα. Ο 18χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ ο 23χρονος συνεργός του αναζητείται.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: