Κάποιοι στα νησιά μακριά απο τα ΜΜΕ …Καρτερούν και Ετοιμάζονται καθημερινά. (φώτο)

Μπορεί τα φώτα της επικαιρότητας να πέφτουν και να  είναι εκεί που πάνε οι Υπουργοί και οι Αρχηγοί ,αλλά μακριά απο τα φώτα , κάποιοι άλλοι Καρτερούν και Ετοιμάζονται καθημερινά για όλα τα ενδεχόμενα !

Στιγμές απο την καθημερινή εκπαίδευση ,τις βολές ,τις Ενέδρες και τις καταλήψεις των Θέσεων περιμένοντας τον Οθωμανό να το βάλλουν στο Σταυρό!

Δεν τους ξέρεις ίσως και να μην τους μάθεις ποτέ ίσως και ακόμη οι ίδιοι να μην σου πούμε ποτέ οτι ήταν εκεί αγναντεύοντας το Πέλαγος και περιμένοντας με το δάκτυλο στην σκανδάλη !

Αυτές τις ημέρες τις μέρες του (ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ ) παντού τα Στελέχη μας και οι Κληρωτοί Οπλίτες κινήθηκαν αθόρυβα και στα τρία Μεγάλα νησιά που αποτελούν στόχο της Τουρκίας !

Η ΑΣΔΕΝ έβγαλε με πλήρη μυστικότητα προσωπικό και οπλομηχανήματα σε θέσεις μάχης ταχύτατα και κάλυψαν τις τυφλές γωνίες  του τομέα  βολής με  άριστους Σκοπευτές !

¨Έβγαλε το σύνολο των Πυροβόλων και των Αρμάτων Μάχης και στα Υπόλοιπα νησιά του Αρχιπελάγους εκτός την νήσου Χίου που δέχθηκε το πρώτο κύμα !

Οι Μονάδες της ΑΣΔΕΝ κινήθηκε στις νήσους ΚΩ ,Ρόδο  και Μυτιλήνη ενώ κάλυψε όλα τις βραχονησίδες στο Αρχιπέλαγος ! ..Οι Φώτο είναι απο τις κινήσεις των Μονάδων των νησιών μας !


Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: