Κανένα σημείο ζωής για την 53χρονη που αγνοείται

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό της Σταυρούλας Πιπερά, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μετά τις πλημμύρες στο Δήμο Θερμαικού εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή πριν από τρεις ημέρες.

Από τις έρευνες, που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από την Αστυνομία, το Λιμενικό, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, εντοπίστηκε χθες ένα κομμάτι ύφασμα που πολλοί πίστεψαν πως ανήκε στην 53χρονη. Οι δηλώσεις της κόρης της όμως πως το ρούχο δεν ανήκει στη μητέρα της παρατείνουν το θρίλερ της εξαφάνισης.

Η οικογένεια της Σταυρούλας Πιπερά ζει ένα δράμα όπως είπε στο protothema.gr η μητέρα της αγνοούμενης. «Ζούμε ένα δράμα. Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο στο σπίτι νομίζουμε ότι είναι αυτή και θα μας μιλήσει. Είναι τρίτη μέρα και δεν έχουμε κανένα νέο. Όλοι είμαστε χάλια. Η μια εγγονή μου, η κόρη της είναι έγκυος και έχει ταραχτεί πάρα πολύ από αυτό».

Όπως είπε η μητέρα της Σταυρούλας τα τελευταία λόγια που είπε στην κόρη της πριν τρεις μέρες ήταν να προσέχει λόγω της κακοκαιρίας. «Πάντα όταν είχε κακοκαιρία και ήξερα πως το παιδί μου ήταν στη δουλειά της έλεγα να προσέχει, αλλά δεν περιμέναμε αυτό το κακό. Εκείνο το βράδυ η κόρη μου φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρη ζακέτα και μια άσπρη μπλούζα».

Ο σύζυγος της αγνοούμενης ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε η 53χρονη. Όπως έχει πει ο ίδιος, του ανέφερε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητο και έκτοτε δεν είχε κάποιο άλλο σημάδι ζωής. Μάλιστα η επικοινωνία μαζί της έγινε περίπου στις 2 τα ξημερώματα, όταν του τηλεφώνησε και του είπε πως στο αυτοκίνητο μπαίνουν νερά. Τότε όπως είπε και ο ίδιος στην αστυνομία την συμβούλεψε να ανοίξει τα παράθυρα και να εγκαταλείψει το όχημα.

Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο σε κεντρικό σημείο της Νέας Μηχανιώνας ενώ η γυναίκα ήταν άφαντη. Η πυροσβεστική παρουσία του συζύγου της βρήκαν στο αυτοκίνητο τα παπούτσια της ενώ τα παράθυρα του οχήματος ήταν ανοιχτά.

protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: