Κάνει ό,τι μπορεί ο Σίλβα

Αν θα συνεχιστεί δηλαδή η διοργάνωση ή όχι. Καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι σε διαδικασία αναμονής περιμένοντας τις εξελίξεις και ο Μάρκο Σίλβα προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα του σε εγρήγορση. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι κι εύκολο με τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Είναι λογικό οι “ερυθρόλευκοι” και ειδικά οι ξένοι, να έχουν επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα που επικρατεί και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τα όσα έχουν γίνει και απειλούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι και το κύριο αντικείμενο συζήτησης των παικτών του Ολυμπιακού. Ο κόουτς των πρωταθλητών είναι πολύ καλά ενημερωμένος για τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες και προσπαθεί με όλες τους τις δυνάμεις να κρατήσει την ομάδα του σε καλό επίπεδο προπόνησης.

Οι παίκτες της Πειραϊκής ομάδας συνέχισαν με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς με τον Πανθρακικό, ένα παιχνίδι στο οποίο ο 39χρονος κόουτς των “ερυθρόλευκων” θα κάνει πολλές αλλαγές. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως εκτός του τιμωρημένου Ντα Κόστα, ο Σίλβα δε σκοπεύει να χρησιμοποιήσει και τους διεθνείς που επέστρεψαν σήμερα στου Ρέντη, όπως ο Μιλιβόγεβιτς και ο Ντουρμάζ, γιατί δε θέλει να τους επιβαρύνει. Ούτως ή άλλως πρόκειται για ματς που δεν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και δεν υπάρχει λόγος να ζορίσει κάποιους παίκτες του ο Πορτογάλος τεχνικός.

Εκτός του κυριακάτικου ματς αναμένεται να μείνει και ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος υπέστη ελαφρά διάσειση στο ματς της Εθνικής μας ομάδας με την Ισλανδία. Όχι ότι πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό, απλά για προληπτικούς λόγους ο Σιόβας θα μείνει εκτός εντεκάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: