Καμμένος: Όσοι ψηφίσουν Χρυσή Αυγή αναλαμβάνουν την ηθική ευθύνη μιας δολοφονίας

Καμμένος: Όσοι ψηφίσουν Χρυσή Αυγή αναλαμβάνουν την ηθική ευθύνη μιας δολοφονίας

Τα πυρά του κατά της Χρυσής Αυγής έστρεψε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο δελτίο του Alpha.

«Όσοι ψηφίσουν την Κυριακή Χρυσή Αυγή αναλαμβάνουν την ηθική ευθύνη μιας δολοφονίας», είπε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., με αφορμή την χτεσινή δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου. «Ακόμη και οι εξτρεμιστικές πολιτικές οργάνωσης ποτέ δεν αναλάμβαναν την πολιτική ευθύνη μιας δολοφονίας. Ακόμη και η 17Ν επιχείρησε να βγάλει από πάνω της την ευθύνη για τη δολοφονία Αξαρλιάν», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Κατόπιν ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. στράφηκε κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων που αφήνουν εκτός Βουλής το κόμμα του και παράλληλα δείχνουν οριακή διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

«Η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι πάνω από 6 μονάδες και οι εταιρείες δεν το βγάζουν για να πιέσουν τα μικρά κόμματα. Δεν θέλουν οι ΑΝ.ΕΛ. να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ και άλλα διαπλεκόμενα συμφέροντα πιέζουν να δείξουν ότι η διαφορά είναι μικρότερη, ενώ είναι τεράστια» τόνισε ο κ. Καμμένος και ζήτησε την επέμβαση της Δικαιοσύνης.

«Η ελληνική δικαιοσύνη θα πρέπει να εμπλακεί γιατί μια φορά έκαναν λάθος, αλλά τώρα πια δουλεύουν με δόλο και το κρύβουν».

newsbeast.gr-politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: