Καμμένος – Δεν ψηφίζουμε Πρόεδρο ακόμη κι αν είναι ο Καραμανλής

Καμμένος – Δεν ψηφίζουμε Πρόεδρο ακόμη κι αν είναι ο Καραμανλής

Καμμένος   Δεν ψηφίζουμε Πρόεδρο ακόμη κι αν είναι ο Καραμανλής Εμείς δεν θα ψηφίσουμε πρόεδρο, ακόμη κι αν είναι ο Κώστας Καραμανλής. Οποιοσδήποτε κι αν είναι, ξεκαθάρισε μέσα από τη συχνότητα του και την εκπομπή του ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. Και δεν θα ψηφίσουμε πρόεδρο, όχι γιατί δεν σεβόμαστε το θεσμό, αλλά γιατί θεωρούμε ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι καταστροφική ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε: Αυτή τη στιγμή η αγορά έχει φτάσει κάτω από τα όριά της, έχουν εξαθλιωθεί 6,5 εκατ. Έλληνες, η πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης οδηγεί περαιτέρω σε λουκέτα, δεν γίνεται καμία ρύθμιση για τα θέματα που αφορούν επιβίωση των Ελλήνων και όσον αφορά τις υποχρεώσεις προς την Εφορία και όσον αφορά τα κόκκινα δάνεια και όσον αφορά τη ρευστότητα στην αγορά. Και όσον αφορά την ανεργία η οποία κάθε ημέρα μεγαλώνει περισσότερο. Εμείς οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θα διευκολύνουμε με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας όποιος κι αν είναι αυτός. Είναι ξεκάθαρο, ακόμη κι αν αυτός είναι ο Κώστας Καραμανλής. Και το λέω αυτό όσο πιο δυνατά μπορώ.

Στο ερώτημα αν ανησυχεί μήπως ο προσανατολισμός του κόμματος, προς μία μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργήσει προεκλογικά προβλήματα με τους ψηφοφόρους των ΑΝ.ΕΛΛ. ο κ. Καμμένος απάντησε: Εγώ στην πορεία την πολιτική μου έχω μάθει να μην λέω ψέματα, ούτε να καλύπτω την αλήθεια. Λέω την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι εμείς θα επιδιώξουμε να υπάρξει μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας για την πατρίδα μας, στην οποία εμείς θα είμαστε εγγυητές σε θέματα που έχουμε βάλει κόκκινες γραμμές και αποτελούν προϋπόθεση για οποιαδήποτε συνεργασία. Οπως τα εθνικά θέματα, τα θέματα Ορθοδοξίας σε σχέση με τον Ελληνισμό, είναι θέματα που έχουν να κάνουν με την ελεύθερη αγορά, με την χαμηλή φορολογία. Σε αυτά τα θέματα είμαστε απόλυτοι. Και εγώ δεν θέλω να πω ψέματα στον ελληνικό λαό και να υφαρπάξω την ψήφο του. Ο κ. Σαμαράς είναι πρωθυπουργός της χώρας με 18 υποσχέσεις οι οποίες αποδείχθηκαν ψευδείς προς τον ελληνικό λαό. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προτιμούμε για να πάρουμε την έγκριση του ελληνικού λαού που εκπροσωπούμε να πούμε την αλήθεια από την πρώτη στιγμή, ανεξάρτητα του εκλογικού αποτελέσματος.

Στην ερώτηση ακροατή αν το πρόβλημα του κ. Καμμένου είναι η Ν.Δ. ή ο αρχηγός της, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απάντησε κατηγορηματικά: Αυτή τη στιγμή η Ν.Δ. δεν είναι η Νέα Δημοκρατία. Η Ν.Δ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Μητσοτάκη, του Εβερτ, του Κώστα Καραμανλή δεν υπάρχει. Η Νέα Δημοκρατία, αυτή που έλεγε ότι: με τα άκρα δεν συνεργάζομαι, έχει τα άκρα ως εκπροσώπους της.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: