Καμμένος: Από το μαύρο χρήμα στην Υγεία στήθηκε το κράτος της διαπλοκής

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του στην Βουλή για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, υπογράμμισε πως «από το μαύρο χρήμα στον χώρο της Υγείας στήθηκε το κράτος της διαπλοκής».

Απαντώντας στο αίτημα της ΝΔ για εκλογές, ο κ. Καμμένος επεσήμανε πως  «θα τελειώσει η Εξεταστική και η Προανακριτική, θα αποδοθούν ευθύνες και μέχρι να έλθουν μέρες ευημερίας για τον ελληνικό λαό μην ελπίζετε να πέσει αυτή η κυβέρνηση», ενώ τόνισε πως ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ανέφερε επί 21 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα, όσο δηλαδή διήρκεσε η ομιλία του, ούτε τη λέξη Υγεία, ούτε τη λέξη Εξεταστική γιατί «τους καίνε».

Σχολιάζοντας όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης για την πρόταση της κυβέρνησης να ξεκινήσει η Εξεταστική από το 1997, διότι το 1996 ήταν γενικός γραμματέας Πρόνοιας ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε τα Πρακτικά της Βουλής, σύμφωνα με τα οποία η Ντόρα Μπακογιάννη ως πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» το 2011, είχε προτείνει την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, για την περίοδο 2001-2011. «Δεν ήξερε η κ. Μπακογιάννη ότι ο Κουρουμπλής είχε διατελέσει γενικός γραμματέας;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: