Κάλυμνος: Νέα ευρήματα από τη δεύτερη νεκροψία του 21χρονου φοιτητή

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, η δεύτερη νεκροψία στη σορό του άτυχου 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου, έξι μέρες μετά την εξαφάνισή του.

Η καθηγήτρια και Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, η επίκουρη καθηγήτρια Σταυρούλα Παπαδόδημα και ο επίκουρος καθηγητής-ανθρωπολόγος Κωνσταντίνος Μωραΐτης είχαν οριστεί για να πραγματοποιήσουν την νεκροψία, ενώ, από την πλευρά της οικογένειας, τεχνικός σύμβουλος παρέστη ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

Η νέα νεκροτομή ορίστηκε όταν ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας υπέβαλε αίτημα στον Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου για τη διενέργεια νέας νεκροψίας -νεκροτομής στη σορό του άτυχου φοιτητή, αφού προηγουμένως είχαν απορριφθεί δύο φορές αντίστοιχα αιτήματα της οικογένειας του άτυχου φοιτητή.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Τσαντίρη, «διερευνώνται ευρήματα τα οποία διαφέρουν σε σχέση με την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση και προς επιβεβαίωση αυτών, ελήφθησαν δείγματα σπλάχνων για ιστολογικές εξετάσεις και έγινε αχτινοσκόπηση σώματος. Το τελικό αποτέλεσμα θα το έχουμε μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών ιστολογικών και αχτινοσκόπησης αποτελεσμάτων».

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: