Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: «Καλό ταξίδι άγγελέ μας» – Λουλούδια και κάρτες στο σημείο όπου σκοτώθηκε η 21χρονη

Λουλούδια και κεράκια στο σημείο όπου βρισκόταν λίγα δευτερόλεπτα προτού παρασυρθεί από το αυτοκίνητο του 26χρονου αλβανικής καταγωγής άνδρα, αφήνουν φίλοι και συμφοιτητές της άτυχης Έμμας, που κατέληξε το πρωί της Κυριακής.

Η είδηση του θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, με καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης, συγκλόνισε το πανελλήνιο και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια και τους φίλους της.

Στο σημείο όπου περπάτησε για τελευταία φορά προτού παρασυρθεί και εγκαταλειφθεί αιμόφυρτη στην οδό Εγνατία, φτάνουν από το πρωί άνθρωποι που τη γνώριζαν και την αγαπούσαν για να αφήσουν ένα λουλούδι και ένα κεράκι στη μνήμη της.




«Καλό ταξίδι άγγελέ μας… Σε αγαπάμε» γράφει μια από τις κάρτες. «Στο πιο όμορφο κορίτσι που έχω δει ποτέ. Σ’αγαπώ πολύ», γράφει σε μια δεύτερη κάρτα.

Το νεαρό κορίτσι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν παρασύρθηκε στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος Αλβανός και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο η κατάστασή της υγείας της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη και νοσηλεύονταν με μηχανική υποστήριξη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: