Καλαμάτα: Βγήκε να πουλήσει το χασίς που καλλιεργούσε

Πρόκειται για έναν 18χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Κοντά στο πάρκο Λιμενικού της Καλαμάτας, σε μια περιοχή όπου γίνεται αλισβερίσι ναρκωτικών, περιφερόταν ένας 18χρονος με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Γρήγορα διαπιστώθηκε ότι αναζητούσε αγοραστές για την ποσότητα χασίς που είχε μαζί του.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με συνολικά 26,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ο νεαρός απάντησε στις ερωτήσεις των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που τον παρέλαβαν ότι ήταν δικής του… παραγωγής, από τη μίνι φυτεία που καλλιεργούσε στον τέταρτο όροφο μιας εγκαταλειμμένης ανεγειρόμενης πολυκατοικίας κοντά στο πάρκο.

Πράγματι, σε ένα δωμάτιο του κτιρίου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πλαστικά κυπελλάκια στα οποία φύτρωναν επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους έξι ως 0,12 εκατοστών τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και 80 ευρώ και ένα κινητό που είχε πάνω του ο νεαρός. Ο 18χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: