Καλαμάτα: Νέες συλλήψεις για παράνομο τζόγο

Και οι τρεις πελάτες ηλικίας 41, 45 και 75 χρόνων συνελήφθησαν και προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας μαζί με τον 34χρονο προσωρινά υπεύθυνο

Με τα… μούτρα είχαν πέσει τρεις θαμώνες στους τρεις υπολογιστές ενός καφέ μπαρ στην Καλαμάτα που έπαιζαν το παράνομο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια», ενώ ο υπεύθυνος του μαγαζιού που τους παρακολουθούσε δεν είδε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που μπήκαν για έλεγχο!

Και οι τρεις πελάτες ηλικίας 41, 45 και 75 χρόνων συνελήφθησαν και προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας μαζί με τον 34χρονο προσωρινά υπεύθυνο. Ο πρώτος, μάλιστα, κατηγορείται και για ναρκωτικά, καθώς είχε πάνω του κάνναβη βάρους 5,5 γραμμαρίων. Ο 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται, ενώ οι υπολογιστές κατασχέθηκαν μαζί με 170,90 ευρώ ως προερχόμενα από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

– Στα πράσα έπιασαν οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος σε ένα καφενείο στην Κάλυμνο τρεις πελάτες ηλικίας 55, 48 και 24 χρόνων, οι οποίοι έπαιζαν «μπαρμπούτι» σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, με την ανοχή του 44χρονου προσωρινά υπεύθυνου που συνελήφθη μαζί τους. Η34χρονη ιδιοκτήτρια του καφενείου απουσίαζε και αναζητείται. Τα ζάρια και τα χρήματα που στοιχημάτιζαν οι κατηγορούμενοι κατασχέθηκαν και οι ίδιοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

– Πίσω από μια μπάρα, στο βάθος του καταστήματος που διατηρεί στη Βάρδα Ηλείας, έκρυβε  ένας 39χρονος δυο ηλεκτρονικά παιχνιδομηχανήματα με το παράνομο παιχνίδι «τρίλιζα» που κατασχέθηκαν. Ο καταστηματάρχης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: