Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Αλλάζει ο καιρός από σήμερα με βροχές και τοπικές καταιγίδες σχεδόν σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα και το Ιόνιο. Παράλληλα, οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν, την Πέμπτη από ανατολικές διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ, από την Παρασκευή θα γίνουν βοριάδες με την ίδια ένταση και το Σάββατο βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε τοπικές βροχές ή καταιγίδες, με νοτιοανατολικούς ανέμους 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς. Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 8 έως 17 βαθμούς. Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές και σταδιακά τοπικές καταιγίδες, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 8 έως 22 βαθμούς. Στα Κύθηρα, βαθμιαία πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι και θερμοκρασία έως 22 βαθμούς. Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής στα βόρεια, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 15 έως 22 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με πιθανή βροχή στα βόρεια, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 23 βαθμούς. Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς. Στην Αττική, σποραδικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας, βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: