Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Τέλειος ο καιρός σήμερα στην πόλη!

Σήμερα αναμένονται στη χώρα αρκετές νεφώσεις και βροχές στη δυτική Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 και από το απόγευμα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Πιο αναλυτικά:                                                                                                                                  

Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται, κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις και στο Θρακικό θα πνέουν πολύ ισχυροί νοτιάδες. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει έως τους 19 με 21 βαθμούς.                                                                            

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά αναμένονται, συννεφιά, βροχές και, τη νύχτα προς την Κυριακή καταιγίδες.  Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 και από το απόγευμα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 20 βαθμούς. Στη Λευκάδα προβλέπονται βροχές και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς.                                                                                                                                      

Στην Πελοπόννησο αναμένονται, νεφώσεις και, στη δυτική και τη νότια Πελοπόννησο, βροχές. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως τους 21 βαθμούς Κελσίου. Στα Κύθηρα θα πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ.                                                      

Στην Κρήτη και στη Γαύδο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα στα δυτικότερα θα αυξηθούν και θα βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 22 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα, προβλέπονται αρκετές νεφώσεις, λίγες βροχές και νοτιάδες 5 με 7 μποφόρ. Στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες προβλέπονται σποραδικές βροχές, οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 6 με 7 και από το απόγευμα στα βόρεια μέχρι και 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 με 22 βαθμούς.                                                                                                                                

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα έχουμε, παροδικές νεφώσεις και στα δυτικότερα κατά τόπους βροχές. Από το απόγευμα θα πνέουν δυνατοί νοτιάδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στα πεδινά έως τους 20 με 22 βαθμούς, όμως στο Καρπενήσι δεν θα ξεπεράσει τους 14.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ, που το απόγευμα στα ανατολικά θα ενισχυθούν στα 7 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: