Καιρός: Κρύο στα νότια και στην Κρήτη, ζέστη στη βόρεια Ελλάδα – Η εξέλιξη της κακοκαιρίας σε χάρτες, βίντεο

Καιρός: Κακοκαιρία από σήμερα με καταιγίδες στα νότια — Άνεμοι 8 μποφόρ στο Αιγαίο

Η επικείμενη αλλαγή του καιρού δεν αφορά σε καμία περίπτωση στη δυτική και βόρεια Ελλάδα όπου η θερμοκρασία και την Τετάρτη και την Πέμπτη θα διατηρηθεί σε σχετικά υψηλά επίπεδα και δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τους 17 ή ακόμα και τους 18 βαθμούς τοπικά, αλλά αφορά στη νότια νησιωτική χώρα, καθώς ασυνήθιστο  κρύο για την εποχή θα εκδηλωθεί στα νότια τμήματα και κυρίως στην Κρήτη.

Το Έκτακτο δελτίο καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας βρίσκεται σε πλήρη ισχύ, σύμφωνα με το οποίο, στην Κρήτη σήμερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι μέχρι και την Πέμπτη, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. 

-Στις Κυκλάδες ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (31-03-2021) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό σήμερα

Τοπικές βροχές η καταιγίδες την Πέμπτη στα νότια που βαθμιαία θα σταματήσουν και ο καιρός από την Παρασκευή θα βελτιωθεί

Η θερμοκρασία θα πέσει την Πέμπτη , αλλά από την Παρασκευή και μετά θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο
Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 7 με 8 μποφόρ αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν και από την Παρασκευή θα γίνουν νοτιοδυτικοί

Ο καιρός στην Αθήνα

Βροχερός αναμένεται ο καιρός στην Αθήνα, καθώς προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές. Η θερμοκρασία από τους 13 βαθμούς την Πέμπτη θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου το Σάββατο.

Βίντεο καιρού: Η πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου — Κρύο στη νότια νησιωτική χώρα


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: