Jeans: 4 εύκολοι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με το αγαπημένο σου παντελόνι

Διάβασε ακόμα:

Το καλό με το τζιν παντελόνι είναι ότι από μόνο του δεν έχει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα, πράγμα που σε αφήνει ελεύθερη να δημιουργήσεις. Το denim μοιάζει να ταιριάζει άψογα με πλεκτά, με φούτερ, με μεταξωτά tops ή με βαμβακερά πουκάμισα, με διαφάνειες ή με ένα ακόμα τζιν ύφασμα. Λίγη έμπνευση χρειάζεσαι και είμαι σίγουρη ότι μπορείς να φοράς το τζιν σου παντελόνι σου σχεδόν κάθε μέρα.

Minimal & sexy

Ίσως χρειαστεί να δανειστείς το πουκάμισο του συντρόφου σου γι” αυτό το outfit, αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο να του το ζητήσεις. Ένα ζευγάρι μαύρες γόβες χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις ένα από τα πιο απλά αλλά τόσο sexy outfits, το οποίο ανάλογα με το accessorizing θα σε πάει παντού.

Casual & chic

Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το denim παντελόνι σου για πιο κομψά outfits. Ένα σακάκι αρκεί για να δώσει έναν πιο formal χαρακτήρα στο denim look σου.

Denim to denim

Τείνει να γίνει ένας από τους classic συνδυασμούς. Ο συνδυασμός του τζιν παντελονιού με το τζιν πουκάμισο είναι πάντα μία stylish επιλογή. Στο χέρι σου είναι να απογειώσεις το αποτέλεσμα και να το φέρεις στα μέτρα σου με τα παπούτσια και τα υπόλοιπα αξεσουάρ.

Cool & cozy

Ένας συνδυασμός που δεν χρειάζεται σκέψη και μπορεί να σταθεί τόσο στο γραφείο μία casual μέρα, όσο και στις βόλτες του Σαββατοκύριακου. Ένα πουλόβερ, τα sneakers και το ζεστό παλτό σου είναι τα συστατικά ενός cool, denim outfit και υπάρχουν αναμφίβολα και στη δική σου ντουλάπα.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: