J Carrey – Πήγε να κουρέψει θαυμάστριά του και την άφησε φαλακρή!! [βίντεο]

J  Carrey   Πήγε να κουρέψει θαυμάστριά του και την άφησε φαλακρή!! [βίντεο]

Ο 52χρονος κωμικός επέλεξε να ξυρίσει σχεδόν τελείως τα μαλλιά μιας θαυμάστριας αντί να της κάνει το κούρεμα με το…
μπολ – όπως στην ταινία που πρωταγωνιστούσε »Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος» –  και όλα αυτά on air, μιας και βρισκόταν στην εκπομπή του Jimmy Kimmel.

Η Deanna, όπως ονομάζεται η θαυμάστρια, έμοιαζε να μην ξέρει τι επρόκειτο να πάθει από τον κωμικό και φυσικά και τελικά σοκαρίστηκε όταν είδε το τελικό αποτέλεσμα.

Αρχικά, πετούσε προς το κοινό τα ξανθά μαλλιά της κοπέλας, αλλά λίγο αργότερα άρχισε να κόβει με μανία ακόμα περισσότερα μαλλιά, με την Deanna να λέει: «Πού είναι το μπολ; Νιώθω πιο άνετα με το μπολ στο κεφάλι».

Το όλο… κούρεμα δεν προβλήθηκε on air μιας και μεσολάβησε μια διακοπή για διαφημίσεις. Αλλά όταν επέστρεψε, λίγα λεπτά αργότερα, και όλοι είδαν ότι τελικά η Deanna είχε σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι με μερικά μπαλώματα εδώ και εκεί.

Ο Jim, ο οποίος ήταν εκεί για να προωθήσει το sequel της ταινίας «Dumb and Dumber», κούρευε τη θαυμάστρια, γύρω από τα δάχτυλά του, λέγοντας: «Συμβολίζει τον έλεγχο που έχω στο μυαλό των φαν μου».

Και όταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Jimmy ρώτησε την Deanna αν περίμενε τέτοιο κούρεμα, εκείνη απάντησε: «Όχι, εγώ ήρθα μόνο για να δω το show. Ήθελα μόνο ένα αυτόγραφο».

Αυτό ενέπνευσε τον Jim, ο οποίος άρχισε να προσποιείται ότι υπογράφει στο κεφάλι της με την κουρευτική μηχανή. Όλα, όμως, έδειχνα ότι ακόμα και ο 47χρονος παρουσιαστής ήρθε σε δύσκολη θέση και δεν περίμενε αυτό το σκηνικό να φτάσει ως εκεί.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: