Ισόβια σε άντρα που σκότωσε πατέρα τριών παιδιών σε προμελετημένο τροχαίο

Ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς ελαφρυντικά επέβαλε την Πέμπτη το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε έναν 33χρονο Αλβανό, που κατηγορούνταν ότι είχε παρασύρει και σκοτώσει έναν 29χρονο πατέρα τριών ανήλικων παιδιών την Πρωτομαγιά του 2015 έξω από μπαρ στα Παλαιά Βόλου.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει, καθώς, όπως απεδείχθη, πριν τη δολοφονία είχε προηγηθεί λογομαχία του θύματος με συγγενικό πρόσωπο του δράστη. Συγκεκριμένα, την νύχτα της 1ης Μαΐου του 2015 ο 29χρονος πατέρας τριών παιδιών διαπληκτίστηκε με έναν 17χρονο σε καφέ – μπαρ της πόλης, για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές. 

Στη συνέχεια, ο ανήλικος περίμενε τον 30χρονο τότε που καταδικάστηκε και μαζί επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Μόλις ο 29χρονος βγήκε από το κατάστημα στον δρόμο, ανέπτυξαν ταχύτητα με το αυτοκίνητο, τον παρέσυραν και τον σκότωσαν. Οδηγός ήταν ο 30χρονος, πατέρας δύο παιδιών, που κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων πως ήταν τροχαίο, το οποίο δεν έγινε σκόπιμα, χωρίς να πείσει, όμως, το δικαστήριο.

Ο 33χρονος κρίθηκε ένοχος ομόφωνα από το δικαστήριο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: