Ήρθε η ώρα των Στρατηγών …Κρίσεις στο Στράτευμα! (ΣΑΓΕ)

Αρχίζουν  αύριο πρωί την 09:00 η οι Ετήσιες Τακτικές Κρίσεις των Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κρίσεις θα ξεκινήσουν με την Συνεδρίαση  του Συμβουλίου των  Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) που θα κρίνει τους Ανωτάτους με βαθμό του Aντιστρατήγου, Aντιναυάρχου, Aντιπτεράρχου!

Με την Ολοκλήρωση των Κρίσεων των Αξιωματικών  με βαθμό του Aντιστρατήγου, Aντιναυάρχου, Aντιπτεράρχου θα υπάρχει μεσημεριανή διακοπή και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας  προς το απόγευμα με τις Κρίσεις των Αξιωματικών με βαθμό Υποπτεράρχου, Υποναυάρχου και Υποστρατήγου.

Αν και τίποτε δεν είναι δεδομένο εκτιμάται οτι στο Στρατό Ξηράς θα έχουμε τρεις με τέσσερις Αποστρατείες  Αρχιστρατήγων σε σύνολο 11 ..Αντίστοιχα θα έχουμε και προαγωγές των Υποστρατήγων για κάλυψη των κενών θέσεων των Αντιστρατήγων που θα δημιουργηθούν !

Αυτή θα είναι θεωρητικά και μεγάλη κίνηση του ΣΑΓΕ ..Ενώ στην Αεροπορία θα είναι πολύ μικρότερης κλίμακας και σχεδόν μηδενικές στο Πολεμικό Ναυτικό !

Αρκετές οι φήμες που κυκλοφορούν στους διαδρόμους του Πενταγώνου ,αλλά οι κινήσει δεν φαίνεται να είναι που να φέρουν αναστάτωση στο Στράτευμα και σίγουρα οι Κρίσεις δεν θα θυμίζουν σε τίποτε τις Κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ!

Αν και υποθέτουμε που θα κινηθούν οι Αυριανές Κρίσεις για τίποτε και κανένας δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρος για Αποστρατεία ή και Παραμονή



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: