Ηράκλειο: «Βρήκαμε κάτι να θάψουμε» λέει η μητέρα του Μάνου και συγκλονίζει

«Εγώ αναγνώρισα το παπούτσι του, τα κλειδιά του, την ταυτότητά του καθώς και το τσαντάκι που φορούσε όταν έφυγε. Το πτώμα το ίδιο δεν το είδα ποτέ μου» είπε η κ. Αναστασία και συμπλήρωσε: «σήμερα κάναμε και τρίημερο μνημόσυνο για το Μάνος μας»

Η υπόθεση του Μάνου Βρυθιά συνεχίζει να συγκλονίζει την Κρήτη. Οι οικογένειες στο Ηράκλειο που συμπαραστέκονται στον πόνο της οικογένειάς του 36χρονου είναι πολλές ενώ οι δικοί του άνθρωποι όπως και οι αρχές προσπαθούν να βρουν τις απαντήσεις για την τραγική κατάληξη της εξαφάνισης του. 

Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα ή αυτοχειρία; Αυτά είναι τα τρία ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις.  

Η μητέρα του άτυχου 36χρονου,  κ. Αναστασία, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr και τα λόγια της συγκλονίζουν. 

«Εγώ αναγνώρισα το παπούτσι του, τα κλειδιά του, την ταυτότητά του καθώς και το τσαντάκι που φορούσε όταν έφυγε. Το πτώμα το ίδιο δεν το είδα ποτέ μου» είπε η κ. Αναστασία και συμπλήρωσε: «σήμερα κάναμε και τριήμερο μνημόσυνο για το Μάνος μας». 

Η κ. Αναστασία δηλώνει πως μέχρι τώρα δεν έχουν κάποια ενημέρωση από την ιατροδικαστική υπηρεσία αναφορικά με τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης του DNA ωστόσο εμφανίζεται κάπως ανακουφισμένη που επιτέλους βρήκε τον γιο της. «Βρήκαμε κάτι να θάψουμε λέει χαρακτηριστικά και συγκλονίζει. 

Η οικογένεια περιμένει τις απαντήσεις των ιατροδικαστών ενώ αυτό που την επίσης την ενδιαφέρει είναι να μάθει τις συνθήκες θανάτου του 36χρονου Μάνου.  

καθώς ένα τσαντάκι μέσης μέσα στο οποίο υπήρχε μία αστυνομική ταυτότητα η οποία ανήκε στον 36χρονο Μάνο Βρυθιά. 

Στη συνέχεια, η 3η ΕΜΑΚ ξεκίνησε έρευνες στο ρέμα του Κατσαμπά  Εκεί οι Αρχές βρήκαν ένα ανθρώπινο πτώμα το οποίο μάλιστα βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση. 

Πηγή ekriti.gr

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: