Ηράκλειο: Έμπαινε στα μαγαζιά και άδειαζε το ταμείο

Ο 24χρονος Έλληνας είχε καταφέρει να αποσπάσει σημαντικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές καταστημάτων

Έβγαζε χαρτζιλίκι ξαφρίζοντας τα ταμεία των καταστημάτων στα οποία έμπαινε τάχα για να ψωνίσει, ένας νεαρός Έλληνας στο Ηράκλειο. Μέχρι στιγμής, εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές που του απέφεραν σημαντικά έσοδα, για μια από τις οποίες κράτησε τα… πειστήρια!

Μετά την καταγγελία ενός 37χρονου ότι άγνωστος άρπαξε την περασμένη Τρίτη 800 ευρώ από την ταμειακή μηχανή του καταστήματός του, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας αναζήτησαν πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας κοντινών μαγαζιών και είδαν το νεαρό που βγήκε την επίμαχη ώρα από το συγκεκριμένο κατάστημα. Έτσι, δεν άργησαν να εξακριβώσουν ότι ήταν ένας 24χρονος.

Όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του, βρήκαν ένα μεταλλικό κουτί που διαπιστώθηκε ότι το είχε κλέψει την περασμένη Πέμπτη από το κατάστημα ενός 41χρονου και είχε μέσα άλλα 700 ευρώ! Από τα χρήματα είχαν απομείνει ελάχιστα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος μαζί με το κουτί. Ο 24χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει αν ο δράστης είχε ξαφρίσει και άλλα μαγαζιά.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: