iPhone που διπλώνει ετοιμάζει και η Apple

Ευρεσιτεχνία με τίτλο «Electronic Devices with Flexible Displays» (Ηλεκτρονικές Συσκευές με Ευέλικτες Οθόνες) φέρεται να έχει κατοχυρώσει η Apple σύμφωνα με το AppleInsider.

Ο τεχνολογικός κολοσσός περιγράφει σε αυτήν τρόπους για να προστατεύεται η foldable οθόνη όταν εκτίθεται σε ακραίες θερμοκρασίες, στοιχείο που αποδεικνύει πως ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει iPhone που διπλώνει, ακολουθώντας την τάση της εποχής.

«Για χρόνια η Apple κυριαρχούσε σε τομείς όπως το touch ID, η αναγνώριση προσώπου και η εύκολη πληρωμή μέσω του τηλεφώνου. Δεν είναι όμως ηγέτης σε τομείς όπως τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα και αυτό με ανησυχεί γιατί πραγματικά θέλω ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο», είχε δηλώσει παλαιότερα στο Bloomberg o συνιδρυτής της Apple Στιβ Βόζνιακ.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2014 η Apple είχε καταθέσει μία ευρεσιτεχνία για ένα αναδιπλούμενο iPhone η οποία εγκρίθηκε δύο χρόνια αργότερα. Παράγοντες της αγοράς, ωστόσο, εκτιμούν πως η εταιρεία δεν αναμένεται να μας παρουσιάσει την δική της foldable εκδοχή πριν από το 2020.

texnologia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: