ΗΠΑ: Τραγικός θάνατος για 31χρονη έγκυο μητέρα – Την πυροβόλησε πισώπλατα ο 2χρονος γιος της

Τραγικό θάνατο από πυροβολισμό στην πλάτη που δέχθηκε από τον μόλις δύο ετών γιο της βρήκε μια 31χρονη γυναίκα στο Οχάιο των ΗΠΑ η οποία ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα.

Η τραγωδία που φέρνει ξανά στην επιφάνεια το θέμα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ αποκαλύφθηκε όταν το απόγευμα της 16ης Ιουνίου η Λόρα Ιλγκ, η άτυχη έγκυος μητέρα, κάλεσε την αστυνομία εξηγώντας ότι ο γιος της την πυροβόλησε στο σπίτι της στο Νόργουοκ.


«Εξήγησε ότι βρίσκεται στην 33η εβδομάδα της κύησης και ότι ο γιος της, ηλικίας 2 ετών, την πυροβόλησε κατά λάθος στην πλάτη με όπλο» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Παρά την γρήγορη διακομιδή της 31χρονης εγκύου στο νοσοκομείο, η γυναίκα κατέληξε λίγες ώρες αργότερα ενώ οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε το έμβρυο που κυοφορούσε.

Η Ιλγκ, η οποία είχε τις αισθήσεις της όταν έφτασαν στο σπίτι της οι αστυνομικοί, εξήγησε ότι ο γιος της μπήκε στο δωμάτιο των γονιών του, η πόρτα του οποίου συνήθως ήταν κλειδωμένη, την ώρα που εκείνη ήταν απασχολημένη με το πλύσιμο των ρούχων και άρχισε να παίζει με το πιστόλι.

Η αστυνομία βρήκε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών σε ένα κομοδίνο στο δωμάτιο καθώς και δύο ακόμη γεμάτα όπλα.


Η άτυχη μητέρα με τον σύζυγό της και τον 2χρονο γιο τους σε παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές

Ο σύζυγος του θύματος, που έλειπε από το σπίτι την ώρα του περιστατικού, δήλωσε στην αστυνομία ότι τα όπλα του ανήκουν.

Περίπου το 40% των αμερικανικών νοικοκυριών – μεγάλο μέρος των οποίων έχει παιδιά – διαθέτει τουλάχιστον ένα όπλο, σύμφωνα με το Pew Research Center. Ωστόσο λιγότερα από τα μισά νοικοκυριά φυλάσσουν σε ασφαλές μέρος τα όπλα αυτά, όπως αποκάλυψε έρευνα του πανεπιστημίου Johns Hopkins.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: