ΗΠΑ: Σαρώνει η χειρότερη κακοκαιρία των τελευταίων 60 ετών – Τους 46 έφτασαν οι νεκροί

Τους χειρότερους φόβους των αμερικανικών αρχών επιβεβαιώνει ο τελευταίος απολογισμός από την κακοκαιρία που σάρωσε τα τελευταία 24ωρα τις περισσότερες από τις πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι νεκροί έφτασαν τους 46.

Αν και το ισχυρότερο κύμα κακοκαιρίας φαίνεται να έχει περάσει, η αμεριανική μετεωρολογική υπηρεσία εξακολουθεί να προειδοποιεί για συνθήκες απειλητικές για τη ζωή καλώντας τους Αμερικανούς να ντύνονται πολύ καλά όταν χρειάζεται να βγουν έξω, να καλύπτουν το μεγαλύτερο τμήμα του δέρματός τους και να έχουν μαζί τους κιτ πρώτων βοηθείων.


Οι περισσότεροι από τους νεκρούς έχουν καταγραφεί στην πολιτεία της Νέας Υόρκης (18) η κυβερνήτης της οποίας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «έχω δει όλες τις μεγάλες χειμερινές καταιγίδες των 60 τελευταίων ετών. Αυτή εδώ είναι η χειρότερη».

Σύμφωνα με τον απολογισμό του NBC νεκροί από την κακοκαιρία έχουν καταγραφεί σε συνολικά 12 αμερικανικές πολιτείες: Κολοράντο, Ιλινόις, Κάνσας, Κεντάκι, Μίσιγκαν, Μιζούρι, Νεμπράσκα, Νέα Υόρκη, Οχάιο, Οκλαχόμα, Τενεσί και Ουισκόνσιν.


.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: