ΗΠΑ: Νύφη συνοδεύεται στην εκκλησία από τον λήπτη καρδιάς του πατέρα της (βίντεο)

Πριν από λίγες μέρες, στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, μία νύφη αποφάσισε να την συνοδεύσει στην εκκλησία ο λήπτης καρδιάς του πατέρας της.

Δυστυχώς, ο πατέρας της Τζένη Στέπιεν δολοφονήθηκε πριν 10 χρόνια, όταν έπεσε θύμα ληστείας στην Πενσυλβάνια με τον δράστη να τον χτυπά θανάσιμα στο κεφάλι.

Μετά τον θάνατο του άτυχου 53χρονου άνδρα, η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του σε ανθρώπους που τα είχαν άμεσα ανάγκη. Ένας από αυτούς ήταν και ο Άρθουρ Τόμας, ο οποίος περίμενε συμβατό μόσχευμα 16 χρόνια και στον οποίο απευθύνθηκε η Τζένη Στέπιεν για να τη συνοδεύσει στην Εκκλησία την ημέρα του γάμου της.

Η ίδια του έστειλε επιστολή, εκείνος ανταποκρίθηκε θετικά και έτσι στις 6 Αυγούστου ο Τόμας ταξίδεψε στο Πίτσμπουργκ, προκειμένου να παραδώσει στον γαμπρό την κόρη του ανθρώπου που του έσωσε τη ζωή.

Η Τζένη είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ακριβώς σαν να είχα δίπλα μου τον πατέρα μου. Ίσως και ακόμα καλύτερα γιατί έτσι θα καταλάβουν πολλοί άνθρωποι ότι οι δωρητές οργάνων κάνουν κάτι πολύ σημαντικό».

Η αδελφή της Μισέλ συμπλήρωσε: «Όταν τον αγκάλιασα αισθάνθηκα σαν να ήμουν και πάλι κοντά στον μπαμπά μου. Η μέρα μου έγινε τέλεια».

viral

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: