Ιωάννινα: Συνελήφθη αλλοδαπός που έκλεψε έξι δίκυκλα σε έξι μήνες

Οι έξι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου

Κάθε μήνα… έκλεβε και από ένα δίκυκλο ένας αλλοδαπός στα Ιωάννινα! Συγκεκριμένα, από τον περασμένο Νοέμβριο είχε κλέψει συνολικά τέσσερις μοτοσικλέτες και δυο μοτοποδήλατα έξω από σπίτια όπου ήταν σταθμευμένα και, αφού έκανε τις βόλτες με καθένα από αυτά, το παρατούσε και έκλεβε άλλο!

Οι έξι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του αλλοδαπού δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρων που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Ευτυχώς για τους ιδιοκτήτες τους, όλα τα κλεμμένα δίκυκλα βρέθηκαν ακέραια και τους αποδόθηκαν.

Κυκλοφορούσε τέσσερις μήνες με κλεμμένο μηχανάκι

Σαν… κύριος κυκλοφορούσε από τις 8 Δεκεμβρίου του 2021 στη Μύκονο με το μοτοποδήλατο το οποίο είχε κλέψει, ένας 24χρονος αλλοδαπός! Όμως, έβαλαν τέλος στις… διαδρομές του έβαλαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, οι οποίοι του έκαναν έλεγχο, διαπίστωσαν ότι το μηχανάκι ήταν κλεμμένο και ο ίδιος δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ βρισκόταν και παράνομα στη χώρα. Σε βάρος του 24χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: