Ηλικιωμένη σφήνωσε σε φρεάτιο φωταγωγού πολυκατοικίας

Μια ηλικιωμένη γυναίκα σφήνωσε σε φρεάτιο φωταγωγού πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας γύρω στις 2:30 στην Αμαλιάδα η 85χρονη γυναίκα προσπάθησε να καθαρίσει το εσωτερικό του φωταγωγού διαστάσεων 50Χ60 εκ. από το παράθυρο της τουαλέτας, ωστόσο έχασε την ισορροπία της και έπεσε με το κεφάλι στο εσωτερικό του. Επειδή ο φωταγωγός ήταν πολύ στενός, η ηλικιωμένη σφήνωσε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ευτυχώς, την άκουσε η κόρη της, η οποία βρισκόταν στον πάνω όροφο της κατοικίας, και κάλεσε την Πυροσβεστική.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα προκειμένου να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό της ηλικιωμένης. Εξαιτίας της στενότητας του χώρου, της θέσης της παθούσης και του προχωρημένου της ηλικίας της, χρειάστηκαν επιδέξιες κινήσεις για τον απεγκλωβισμό της, με τους πυροσβέστες να είναι αντιμέτωποι και με τον χρόνο, καθώς κάθε λεπτό ήταν πολύτιμο λόγω του ότι το κεφάλι της γυναίκας ήταν σφηνωμένο προς τα κάτω.

Μετά τον απεγκλωβισμό της, η 85χρονη μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: