Ιδιοκτήτης καφέ ξόδεψε 250.000 ευρώ για να φτιάξει τουαλέτα μέσα σε ενυδρείο

Διάσημη σε όλο τον κόσμο έχει γίνει μία καφετέρια στην Ιαπωνία, όχι γιατί κάνει τον καλύτερο καφέ, αλλά γιατί έχει μία από τις πιο παράξενες τουαλέτες που μπορεί να βρει κανείς.

Πρόκειται για το Hipopo Papa Cafe στο Akashi της Ιαπωνίας, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους πελάτες του να απολαμβάνουν εξωτικά ψάρια και μια χελώνα ενώ επισκέπτονται την τουαλέτα. Πώς γίνεται αυτό; Η τουαλέτα περιβάλλεται από ένα τεράστιο ενυδρείο!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο ιδιοκτήτης του καφέ ξόδεψε περίπου 250.000 ευρώ για να εγκαταστήσει την περίεργη αυτή τουαλέτα.

Έτσι, οι επισκέπτες του εν λόγω καφέ έχουν αναρτήσει στα social media αμέτρητες φωτογραφίες και βίντεο από την… επίσκεψή τους στην τουαλέτα της καφετέριας.

Οι εν λόγω τουαλέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από γυναίκες, ωστόσο, αν το καφέ δεν είναι γεμάτο, το προσωπικό επιτρέπει στους άνδρες πελάτες να δουν τον χώρο.

Σύμφωνα με το Oddity Central, η τουαλέτα ενυδρείου, η οποία λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια, έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: