Η Women’ Secret υπογράφει τις πιο cozy στιγμές του χειμώνα

Όλες μας λατρεύουμε τη ζέστη και τον ήλιο αλλά ας παραδεχτούμε επιτέλους πόσο πολύ μας έλειψαν τα απογεύματα του Σαββάτου που κυλάνε, πίσω από το βρεγμένο τζάμι, απολαμβάνοντας μία κούπα καφέ φίλτρου και ένα πραγματικά καλό βιβλίο. Αν δεν έχεις πιάσει ακόμη το ανάλογο mood, μέχρι η θερμοκρασία να πέσει για τα καλά, έχεις το χρόνο που χρειάζεσαι ώστε να κάνεις την ανάλογη προετοιμασία για το Χειμώνα, που βρίσκεται προ των πυλών! Εφοδιάσου με τα κατάλληλα ροφήματα, θρεπτικά και λαχταριστά σνακ, μία στοίβα από βιβλία που προγραμματίζεις να διαβάσεις και τα καλτσάκια που θα κρατήσουν ζεστά τα πόδια σου όσο θα μετακινείσαι από την κουζίνα στον καναπέ και πάλι πίσω. Ευτυχώς, για το υπόλοιπο σώμα έχει φροντίσει η Women’ Secret.

Η Women’ Secret υπογράφει τις πιο cozy στιγμές του χειμώνα

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη σου για ατελείωτη χαλάρωση στο σπίτι, μετά από μία απαιτητική εβδομάδα στο γραφείο, δημιούργησε την ολοκαίνουργια σειρά «Homewear», για να ντυθείς τους μήνες που θα έρθουν… τον πιο χαλαρό αλλά συγχρόνως κομψό εαυτό σου! Πρόκειται για το απολύτως απαραίτητο κομμάτι αυτής της σεζόν και δεν γίνεται με τίποτα να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου. Ειδικά αν σχεδιάζεις με της κολλητές σου πιο… hygge καταστάσεις.

Η Women’ Secret υπογράφει τις πιο cozy στιγμές του χειμώνα

Σύμφωνα με τους Δανούς που πρωτοκυκλοφόρησαν την… πατέντα, «hygge» είναι η μαγική κατάσταση στην οποία απολαμβάνεις μικρές χαρές της ζωής όπως την ατελείωτη ανάπαυση στο σπίτι μόνη ή με φίλους παρέα, μέσα σε άνετα ρούχα, ενώ περιβάλλεσαι από μία ακαθόριστα ζεστή ατμόσφαιρα, με αναμμένα κεριά ή τζάκι, μέτριο φωτισμό, χαλαρές συζητήσεις, σπιτικά κέικ. Όλα αυτά που Δευτέρα με Παρασκευή μοιάζουν… άπιαστο όνειρο! Αν μερικές φορές δυσκολεύεσαι να χαλαρώσεις ακόμη και στο σπίτι και μία τέτοια πραγματικότητα σου φαίνεται ουτοπική, μπορείς να κάνεις σήμερα την αρχή, επιλέγοντας το «Homewear» της Women’ Secret.

Η Women’ Secret υπογράφει τις πιο cozy στιγμές του χειμώνα

Η «σπιτική» collection της Women’ Secret, είναι τόσο άνετη που θα νιώθεις κάτι παραπάνω από… σαν στο σπίτι σου! Περιλαμβάνει σετάκια από oversized μακρυμάνικα t-shirts, σε συνδυασμό με ασορτί  παντελόνι που αυξομειώνει το μέγεθός του στη μέση, έτσι σου επιτρέπουν να έχεις την απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Το ύφασμα του είναι μαλακό και εξαιρετικής ποιότητας, ενώ μπορείς να το βρεις σε τρία «χουχουλιάρικα» χρώματα, light grey, dusty rose και κόκκινο του γρανίτη που θα δώσουν μία ακόμη πιο ζεστή νότα όταν θα χάνεσαι μες τα παπλώματα. Μάλιστα, μερικά είναι στολισμένα με την απαραίτητη δαντέλα στη λαιμόκοψη, για να μην αισθανθείς πως χάνεις δευτερόλεπτο από τη θηλυκότητα που σε εκφράζει!

Η Women’ Secret υπογράφει τις πιο cozy στιγμές του χειμώνα

Και μην ξεχνάς πως είναι το πιο τέλειο δώρο για να κάνεις στη φίλη σου, ώστε να γιορτάσετε μαζί την έναρξη μιας νέας εποχής! Ίσως το «Homewear» γίνει η αφορμή να χαλαρώσετε από την αγχώδη ρουτίνα και να υιοθετήσετε έναν πιο εναλλακτικό και «hygge» τρόπο ζωής όπως οι φίλοι μας οι Δανοί. Τα «Homewear» θα σας κάνουν να νιώσετε βασίλισσες στο δικό σας προσωπικό βασίλειο και οι πιο ζεστές και cozy στιγμές του φετινού σας Χειμώνα, θα φέρουν μόνο την υπογραφή και την άνεση της Women’ Secret!

Η Women’ Secret υπογράφει τις πιο cozy στιγμές του χειμώνα

Μπορείς να τα βρεις στα παρακάτω καταστήματα:

Εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος
Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω
Εμπορικό κέντρο Mare West, 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, Κόρινθος
Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 126
Χαλάνδρι, Πλάτωνος 2 και Αγίου Γεωργίου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: