Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκαλύπτει στο Seleo τον λόγο που πάντα έχει αγαλματάκι των Όσκαρ στα ταξίδια της

Η ηθοποιός κρατάει το Όσκαρ σφιχτά στα χέρια της και το παίρνει πάντα στα ταξίδια της.

 

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, καθώς συμμετείχε με δυο ταινίες, το Succes Story και το Εverything Is Wonderful.

Στην προβολή του Succes Story, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας στο Seleo, η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε τον λόγο που πάντα στα ταξίδια της, παίρνει μαζί της ένα αγαλματάκι των βραβείων Όσκαρ. Μήπως, πιστεύει στον νόμο της έλξης…

«Πιστεύω πάρα πολύ στον νόμο της έλξης. Έχω το δικό μου προσωπικό αγαλματίδιο του Όσκαρ και το παίρνω στα ταξίδια μου. Δεν είναι μόνο το βραβείο Όσκαρ, αλλά η επιτυχία και ότι αλλά πρεσβεύει αυτό το αγαλματάκι, που μπορεί να ελκύει» δήλωσε στο Seleo η Τόνια Σωτηροπούλου.

Στην νέα ταινία του Νίκου Περάκη, Succes Story, βλέπουμε δυο νέα κορίτσια να κηνυγούν μια καριέα στο χώρο του θεάτρου. Η μια από αυτές υποκύπτει και ερωτεύεται γνωστό και πλούσιο άντρα, πιστεύοντας πως θα την βοηθήσει να ανέβει κάποια καλλιτεχνικά μονοπάτια. Σε ένα βαθμό αυτό θα μπορούσε να γίνει και στην ζώη μια νέας ηθοποιού, ωστόσο η Τόνια Σωτηροπούλου, κατηγοριματικά δηλώνει στο Seleo ότι δεν χρειάζεται «οι ηθοποιοί να κοιμούνται με κάποιον και να κάνουν καριέρα». 

«Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και σε όποιον συμβαίνει, πάει γυρεύοντας. Είναι απλά καθαρά ανθρώπινο στοιχείο και πως αποφασίζεις να διοχετεύσεις την ενέργεια σου για να κατακτήσεις κάτι. Τον ηθικό σεβασμό τον κερδίζουμε. Γενικότερα δεν μου αρέσει το στερεότυπο ότι κοιμούνται οι ηθοποιοί με κάποιον, για να κάνουν καριέρα. Είναι καθαρά θέμα ανθρώπου, είτε είσαι ηθοποιός, είτε έχεις περίπτερο» δηλώνει η Τόνια Σωτηροπούλου.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: