Η Τιεν Αν Μεν της Ουκρανίας: Πολίτης σκαρφαλώνει σε ρωσικό τανκ για να σταματήσει την προέλαση της στρατιωτικής φάλαγγας

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media  ενώ το περιστατικό διαδραματίστηκε σε πόλη της Ουκρανίας η οποία προς το παρόν δεν κατονομάζεται

Ένας ακόμα Ουκρανός πολίτης καταγράφεται από βίντεο να προσπαθεί να εμποδίσει μόνος του και χωρίς καμιά άλλη βοήθεια την προέλαση της ρωσικής στρατιωτικής φάλαγγας με τις σκηνές να θυμίζουν το τανκ της πλατείας Τιεν Αν Μεν, όπου ένας φοιτητής μπλόκαρε τις κινεζικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Το βίντεο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει τον γενναίο άνδρα με κίνδυνο της ζωής του να στέκεται μπροστά από μία φάλαγγα τεθωρακισμένων που κινούνταν προς το μέρος του. Το περιστατικό διαδραματίστηκε σε πόλη της Ουκρανίας η οποία προς το παρόν δεν κατονομάζεται. 

Υπενθυμίζεται πως χθες Παρασκευή ένας γενναίος Ουκρανός πολίτης καταγράφηκε μία αντίστοιχη εικόνα όπου ένας πολίτης στάθηκε απέναντι στα στρατεύματα του Πούτιν προσπαθώντας να μπλοκάρει μια ρωσική στρατιωτική αυτοκινητοπομπή. 

Το βίντεο, που πιστεύεται ότι τραβήχθηκε στα νότια της χώρας κοντά στην Κριμαία δημοσιεύεται την ώρα που ο ρωσικός στρατός περικυκλώνει και εισβάλει στο Κίεβο σήμερα σε μια προφανή προσπάθεια να καταλάβει την πρωτεύουσα και να «αποκεφαλίσει» την κυβέρνηση με την ελπίδα να φέρει μια γρήγορη νίκη.


.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: