Η στιγμή που ο Πιστόριους περπατά χωρίς τα προσθετικά του άκρα(VIDEO)

Η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους συνεχίζεται με τον δικηγόρο του να ολοκληρώνει την αγόρευση του με έναν τρόπο ο οποίος συζητήθηκε έντονα και με διάφορους τρόπους. Ο συνήγορος υπεράσπισης έβαλε τον παραολυμπικονίκη να περπατήσει χωρίς τα προσθετικά του άκρα.

Ο Πιστόριους το έκανε και με δάκρυα στα μάτια περπάτησε με δυσκολία για μερικά μέτρα με ολοφάνερη τη δυσκολία του να σταθεί όρθιος. Μάλιστα, χρειάστηκε η βοήθεια από τη γιατρό του στο τέλος για να τα καταφέρει.

Η επιλογή του δικηγόρου του Πιστόριους έγινε για να καταλάβουν οι δικαστές και οι ένορκοι την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο παραολυμπιονίκης την ώρα που πυροβόλησε την άτυχη Ρίβα Στέενκαμπ. Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει, εκείνο το μοιραίο βράδυ, όταν άκουσε το θόρυβο σηκώθηκε από το κρεβάτι χωρίς να φορέσει τα προσθετικά του μέλη και πυροβόλησε στην πόρτα του μπάνιου.

Φυσικά, η σκηνή με τον Πιστόριους να περπατά χωρίς τα προσθετικά μέλη έφερε αμηχανία σε όσους βρίσκονταν στην αίθουσα με τον πατέρα όμως του θύματος να διατηρεί τη σκληρή του στάση. «Πρέπει να πληρώσει για το έγκλημά του, ήταν πολύ δύσκολο για μένα ώστε να συγχωρέσω», ήταν τα λόγια του Μπάρι Στέενκαμπ.

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: