Η πρώην του γαμπρού εμφανίστηκε στον γάμο ντυμένη νύφη και τον παρακαλούσε γονατιστή να γυρίσει σε εκείνη [βίντεο]

Απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής στην Κίνα, καθώς εισέβαλε στον χώρο η πρώην σύντροφος του γαμπρού, η οποία φορώντας ένα ολόλευκο νυφικό, έπεσε στα γόνατα και τον παρακαλούσε να αλλάξει γνώμη και να επιστρέψει στην αγκαλιά της.

Αρχικά οι μελλόνυμφοι βρίσκονταν στον χώρο που θα τελούνταν το μυστήριο και περίμεναν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ωστόσο, η πρώην δεν συμμεριζόταν τα αισθήματά τους και εμφανίστηκε απρόσκλητη για να πάρει πίσω τον άντρα που κάποτε ήταν δικός της.

Έτσι, μπροστά στους εκατοντάδες καλεσμένους που βρίσκονταν στην αίθουσα αλλά και το έκπληκτο ζευγάρι, η ντυμένη νύφη γυναίκα έπεσε στα γόνατα και παρακαλούσε κλαίγοντας τον γαμπρό να αφήσει την μέλλουσα γυναίκα του και να παντρευτεί εκείνη.

Τελικά, μετά από πολλή ένταση και παρακάλια, η πρώην πέτυχε να ματαιώσει την τελετή, ενώ η νύφη έφυγε από τον χώρο. Παράλληλα, οι συγγενείς της άρχισαν να βρίζουν και να κινούνται απειλητικά εναντίον της πρώην συντρόφου του γαμπρού, η οποία έμεινε μόνη της να κλαίει γοερά στο κέντρο της αίθουσας, ενώ ο γαμπρός επέλεξε να τρέξει πίσω από την πραγματική νύφη.

Δείτε τις σκηνές απείρου κάλλους που διαδραματίστηκαν στην αίθουσα:

 

 

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: