Η Κέιτ έκανε πραγματικότητα το όνειρο της Νταϊάνα

Η Κέιτ έκανε πραγματικότητα το όνειρο της Νταϊάνα

Η Κέιτ έκανε πραγματικότητα το όνειρο της Νταϊάνα Άργησε μία γενιά αλλά τελικά συνέβη Γεμάτη συμβολισμούς ήταν η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον έξω από τη μαιευτική κλινική όπου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Καθώς κρατούσε τη νεογέννητη κόρη της στο δεξί της χέρι, το δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Νταϊάνα άστραφτε στο αριστερό.

Πόσο θα επιθυμούσε η αδικοχαμένη πριγκίπισσα να είχε βρεθεί στην ίδια θέση με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ, χαρίζοντας στον Κάρολο την κόρη που εκείνος τόσο επιθυμούσε Δεν συνέβη όμως ποτέ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όταν η Νταϊάνα ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Χάρι, μία εξέταση αποκάλυψε το φύλο του παιδιού. Εκείνη αποφάσισε να μην το πει στον Κάρολο και κράτησε για τον εαυτό της το μυστικό πως κυοφορούσε και πάλι αγόρι.

Στη διάρκεια όλης της εγκυμοσύνης της, γράφει η εφημερίδα, γνώριζε πως θα απογοήτευε τον σύζυγό της ο οποίος ήθελε απελπισμένα κόρη.

Α, είναι αγόρι, ήταν η πεζή αντίδραση του Καρόλου το 1984 όταν ο Χάρι αντίκρυσε τον κόσμο έπειτα από 9ωρο τοκετό στην ίδια πτέρυγα του ίδιου νοσοκομείου όπου γέννησε το Σάββατο η Κέιτ. Και έχει και κόκκινα , συμπλήρωσε. Αυτό ήταν το χρώμα των μαλλιών των περισσότερων στην οικογένεια Spencer, μεταξύ αυτών και της αδελφής της Νταϊάνα, Σάρα.

Μετά από τη δήλωση αυτή και αντίθετα με τη στάση του όταν γεννήθηκε ο πρώτος γιος του, ο Ουίλιαμ, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έφυγε από το μαιευτήριο για να παίξει πόλο.

Εκείνη τη στιγμή η Νταϊάνα είπε στους φίλους της: Κάτι μέσα μου πέθανε.

Ολοζώντανη παρέμενε ωστόσο η επιθυμία της, ύστερα από δύο γιους, να φέρει στον κόσμο μία κόρη. Πίστευε ακόμα και πως εάν κατάφερνε να ευχαριστήσει τον Κάρολο κάνοντάς τον μπαμπά ενός κοριτσιού, μπορεί και να έσωζε το γάμο τους.

Ο Κάρολος, εξηγεί η Daily Mail, είχε δύο λόγους να θέλει διακαώς μία κόρη. Ο ένας ήταν πως θα τιμούσε τη γιαγιά του, τη βασιλομήτορα, με την οποία ήταν πολύ συνδεδεμένος, δίνοντας στην κόρη του το όνομά της: Ελισάβετ. Ο δεύτερος ήταν πως ο 2χρονος τότε Ουίλιαμ ήταν πολύ άταχτος και ο του ήλπιζε πως ένα κοριτσάκι θα ασκούσε επιρροή προς τη θετική κατεύθυνση στον σκανταλιάρη γιο του.

Παράλληλα, ο ίδιος είχε μικρότερη αδελφή, την Anne, και του άρεσε που και εκείνη έκανε πρώτα έναν γιο, τον Peter και μετά την κόρη της Zara.

Ίσως γι’ αυτό όταν η Κέιτ έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά, δεν έκρυψε την επιθυμία του να αποκτήσει μία εγγονή.

Υπάρχει κι ακόμα ένας λόγος, ασυνήθιστος, για τον οποίο η Νταϊάνα ήθελε πολύ να κάνει μία κόρη. Η επιθυμία της μεγάλωσε κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον καρδιοχειρουργό Hasnat Khan, τον οποίο ήθελε και να παντρευτεί κάποια στιγμή. Ονειρευόταν πως αν έκανε μια κόρη με το χρώμα του πατέρα της, που ήταν μουσουλμάνος, χάρη στην εκτίμηση που τρεφόταν παγκοσμίως στο πρόσωπό της, μπορεί το κοριτσάκι να άμβλυνε τις διαφορές μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών, να λειτουργούσε θετικά η ύπαρξή του μωρού για έναν καλύτερο και πιο ειρηνικό κόσμο.

Στο όνειρό της να αποκτήσει μαζί του μία κόρη, είχε αποφασίσει και το όνομά της:Allegra.

Αλλά ήθελε να κάνει και ένα κορίτσι, μετά τους δύο γιους της, και για την ίδια. Ήταν και η ίδια η μικρότερη από τις τρεις κόρες της οικογένειάς της. Οι αδελφές της ήταν που της είχαν βγάλει το ψευδώνυμο Duch, από το Duchess- Δούκισσα και στις αδελφές της ήταν που εκμυστηρευόταν τις ανησυχίες της για τον γάμο της με τον Κάρολο.
Το να υπάρξει μια κόρη στην οικογένειά τους ήταν ένα ζήτημα στο οποίο Νταϊάνα και Κάρολος συμφωνούσαν- πίστευαν και οι δύο πως θα ενίσχυε την οικογενειακή ζωή τους.

Περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ο Ουίλιαμ, πατέρας πλέον και μίας κόρης, θα νιώθει εντονότερα από ποτέ την απουσία της μητέρας του. Αλλά θα ξέρει κιόλας πως εκείνος και η Κέιτ έκαναν πραγματικότητα ένα όνειρό της.

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: