Η JACK & JONES λανσάρει ένα νέο stylish brand για τις γυναίκες που αγαπούν το denim

Η JACK & JONES λανσάρει ένα νέο stylish brand για τις γυναίκες που αγαπούν το denim

Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στην ανδρική ένδυση, είναι πλέον καιρός για τις γυναίκες.

Η JACK & JONES διευρύνει τους ορίζοντές σας, με το μεγαλύτερό μας εγχείρημα, τη γυναικεία μας σειρά αποκαλούμενη ως JJXX!

JJXX, λοιπόν, καθώς «γεννήθηκε» το 2020, αντιπροσωπεύει τη γυναικεία φύση και υποδηλώνει το δυναμικό, το άγνωστο, το μέλλον που δεν έχει έρθει ακόμα.

Αξιοποιώντας 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο denim, η JJXX έρχεται ως μια διεθνής μάρκα denim ανταποκρινόμενη στις υψηλές προσδοκίες ποιότητας που κάθε νεαρή γυναίκα μπορεί να ζητήσει. Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας και προσδίδοντας το «κάτι παραπάνω», η JJXX απέχει πολύ από το μέσο fashion brand.

Η JJXX υιοθετώντας την αρχή του «ποτέ χωρίς απόθεμα, ποτέ εκτός στιλ» είναι έτοιμη να διαθέσει όλα εκείνα τα προϊόντα που σου είναι απαραίτητα και αναζητάς καθημερινά.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη on-line και σε καταστήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη, με την πρώτη σειρά ρούχων  διαθέσιμη τον Οκτώβριο του 2021. Μια συλλογή από jean με χρώμα, αυτοπεποίθηση, άνεση και στιλ που αναβαθμίζει την γκαρνταρόμπα σου και σου επιτρέπει να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά σε ενδιαφέρει.

Ακολούθησε το ένστικτο και την καρδιά σου και επένδυσε στην JJXX!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: