Η επιστροφή Αλαφούζου θα κρίνει το μέλλον Αναστασίου

Η επιστροφή Αλαφούζου θα κρίνει το μέλλον Αναστασίου

Η νέα ήττα, αυτή την φορά στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, επανέφερε τον έντονο προβληματισμό στο «πράσινο στρατόπεδο» και την μεγάλη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου από τον κόσμο του «τριφυλλιού». Η εικόνα της ομάδας ήταν αποκαρδιωτική και μετά το τέλος του ματς οι Φύσσας, Βόκολος, Αναστασίου και Σαραβάκος τα είπαν για τα αίτια του νέου… ναυαγίου.

Σύσκεψη που θα έφερνε αποφάσεις δεν έγινε και δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την παρουσία του ανθρώπου που αυτή την στιγμή είναι εκείνος που από τα δικά του «θέλω» θα εξαρτηθεί το μέλλον.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται εκτός Αθηνών το τελευταίο πενθήμερο, αναμένεται να επιστρέψει σήμερα και η παρουσία του στα γραφεία της ΠΑΕ και οι επαφές που θα έχει με τα κορυφαία της στελέχη θα δείξουν που κινούμαστε.

Πάντως, αν κρίνουμε από τα όσα ακολούθησαν του αποκλεισμού από την Καμπάλα, δύσκολα, πολύ δύσκολα ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» θα πάρει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του 42χρονου τεχνικού, τον οποίο πιστεύει περισσότερο από κάθε άλλο άμεσο ποδοσφαιρικό του συνεργάτη κι αυτό είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό.

Πως θα μπορούσαν να αλλάξουν τα δεδομένα; Μόνο εάν ο Αλαφούζος πειστεί από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους, κάποιοι εκ των οποίων δεδομένα θα θέσουν ζήτημα προπονητή, πιστεύοντας πως η κατάσταση με τον «Ολλανδό» είναι μη αναστρέψιμη.

Οι επόμενες ώρες, λοιπόν, αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον ενώ το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει προγραμματισμένο ρεπό που λειτουργεί ευεργετικά, ώστε να πέσουν οι σφυγμοί και με καθαρό μυαλό την Τρίτη, προπονητής και παίκτες να συζητήσουν για τα αίτια της νέας αποτυχίας.

Πηγή: gazzetta.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: