Η Ελένη Μενεγάκη φοράει με τον τρόπο της το top που όλες έχουμε

Η Ελένη Μενεγάκη φοράει με τον τρόπο της το top που όλες έχουμε

Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα πολύ κομψό και μοντέρνο outfit.

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν πάντα πηγή έμπνευσης και το μονοετές της διάλειμμα από τα τηλεοπτικά δεν μπόρεσε να το αλλάξει. Ίσα ίσα. Η παρουσιάστρια επανήλθε στο προσκήνιο πιο δυναμικά από ποτέ. Το στυλ της είναι φανερά ανανεωμένο. Επιλέγει κομμάτια που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην κομψότητα και επενδύει σε πιο διαχρονικά ρούχα για την γκαρνταρόμπα της.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή της στο Mega, η Ελένη εμφανίστηκε φορώντας το top που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας, αλλά συνδυάζοντάς το με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο. Τι επέλεξε; Ένα κλασικό, λευκό πουκάμισο!

Πώς φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη το λευκό πουκάμισο

Ενώ θα μπορούσε να συνδυάσει το λευκό της πουκάμισο με ένα πιο επίσημο παντελόνι -όπως είχε κάνει στο παρελθόν (δες πιο πάνω)- ή μία φούστα σε πιο κλασικά χρώματα, όπως το μαύρο ή το μπλε, η Ελένη θέλησε να κάνει έναν πιο μοντέρνο και «φρέσκο» συνδυασμό προτιμώντας μία φούστα σε τιρκουάζ χρώμα. Ο εν λόγω συνδυασμός τόνιζε τη μέση της και τις αναλογίες της δημιουργώντας ένα πιο sexy αποτέλεσμα.

Πώς αλλιώς μπορείς να συνδυάσεις το λευκό σου πουκάμισο

Ένα λευκό πουκάμισο αποτελεί passe-partout κομμάτι της γκαρνταρόμπας των καθημερινών σου εμφανίσεων κι αυτό γιατί ουσιαστικά ταιριάζει με τα πάντα. Σαν να έχεις ένα λευκό T-shirt, με τη διαφορά ότι το πουκάμισο μπορείς να το βάλεις και σε μία πολύ πιο επίσημη περίσταση. Το λευκό πουκάμισο συνδυάζεται πολύ εύκολα με κάθε jean στην κατοχή σου αλλά και με κάθε είδος παντελονιού από pencil μέχρι cargo. Αν θες να προσθέσεις και λίγο περισσότερο sexiness στο look, προτίμησε μία εφαρμοστή φούστα -mini, midi ή maxi-.

Αν θες να ανανεωθείς με μερικά νέα σχέδια σε λευκό πουκάμισο, συνέχισε παρακάτω όπου σε περιμένει μία λίστα με κομψά σχέδια της αγοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Ελένη Μενεγάκη με total blue εμφάνιση που ζηλέψαμε- Πώς θα φορέσεις το trend (Shopping list)

10 μακρυμάνικα tops για τα χειμερινά σου outfits-Inspo η Ελένη Μενεγάκη (Shopping list)

Η Δούκισσα Νομικού σου δείχνει πώς να είσαι κομψή all day με ένα μαύρο κολάν

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: