Η Cate Blanchett μόλις φόρεσε το πιο εντυπωσιακό ρούχο της φετινής σεζόν

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Λονδίνο, στο Picturehouse Central συγκεκριμένα, η πρεμιέρα της νέας ταινίας της Cate Blanchett με τίτλο «True History of the Kelly Gang» και η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές και κομψές της εμφανίσεις, χωρίς να χρειαστεί να φορέσει κάποιο maxi φόρεμα ή κάποιο περίτεχνο σετ. Συγκεκριμένα η 50χρονη σταρ συνδύασε ένα ασημί blazer του ιστορικού Οίκου Schiaparelli από την Haute Couture συλλογή S/S 2020, με ένα total black σύνολο Burberry.

Δηλαδή, ουσιαστικά, η Cate έβαλε ένα μαύρο ζιβάγκο και ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή και από πάνω ένα printed σακάκι σε μεταλλικούς τόνους που αναβάθμισε όλη την εμφάνισή της και έδωσε ένα glam touch στο look της.

Η Cate Blanchett μόλις φόρεσε το πιο εντυπωσιακό ρούχο της φετινής σεζόν

Τα μαλλιά της, χτενισμένα σε poker-straight bob, τα φρόντισε ο hairstylist Nicola Clarke ενώ στο μακιγιάζ επέλεξε ένα φυσικό, no makeup look με τονισμένα τα ζυγωματικά της. Mία classy εμφάνιση που είναι βασισμένη σε μόνο ένα statement κομμάτι, είναι η ζωντανή απόδειξη πως δεν χρειάζεται αν υπερπροσπαθούμε για να είμαστε κομψές. Καμιά φορά μερικά basic items και ένα λαμπερό ρούχο, αρκούν.

Στην gallery θα δεις αναλυτικά το outfit της ηθοποιού που κέρδισε τον θαυμασμό και την προσοχή μας, ενώ ταυτόχρονα μας έκανε να ψάξουμε στην ντουλάπα μας για αντίστοιχα glam κομμάτια.
 Με αυτό το στυλιστικό τρικ όλα τα παλτό θα δείχνουν πιο κομψά πάνω σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: