Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ζητά προσωπικό

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, στο πλαίσιο λειτουργίας του έχει προκηρύξεις δύο προσλήψεις προσωπικού. Οι προσλήψεις θα καλύψουν θέσεις στο Οικοτροφείο Ψυχικά Ασθενών στην Αττική

Για την στελέχωση του προσωπικού της δομής, η Διοίκηση της αμκε ΑΠΟΣΤΟΛΗ καλεί τους υποψηφίους να υποβάλλουν τα βιογραφικά τους για μία (1) θέση Γενικών Καθηκόντων, μερικής απασχόλησης με σύμβαση αορίστου χρόνου αλλά και (1) θέση Κοινωνικού Λειτουργού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

Γενικών ΚαθηκόντωνØ Απαιτείται να είναι τουλάχιστον απόφοιτος Λυκείου.Ø Λόγω των ιδιαίτερων απαιτήσεων του έργου απαιτείται προϋπηρεσίατουλάχιστον δύο (2) ετών σε μονάδες ψυχοκοινωνικήςαποκατάστασης.Ø Θα συνεκτιμηθούν συστατικές επιστολές από προηγούμενουςεργοδότες.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣΟι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν:Την Ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εφόσον ο υποψήφιος έχει ιθαγένεια κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει να απαραίτητα να γνωρίζει την ελληνική γλώσσα στο επίπεδο που προσδιορίζεται και διαπιστώνεται σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 28 του Π.Δ. 50/2001 9ΦΕΚ Α 39), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει κάθε φορά.

Εκπληρώσει (αφορά τους άνδρες) τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή να έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές, ή εφόσον έχουν αναγνωρισθεί ως αντιρρησίες συνείδησης, να έχουν εκπληρώσει, σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας, άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία.

ΕΓΓΡΑΦΑ1. Συνοδευτική σημείωμα στο οποίο να επισημαίνεται επακριβώς η αιτούμενη θέση2. Βιογραφικό σημείωμα με πλήρη στοιχεία ταυτότητας/διαβατηρίου, διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνα επικοινωνίας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣΣτην επιλογή θα ακολουθηθεί η κάτωθι διαδικασία:1. Την 16η Μαρτίου 2016, θα πραγματοποιηθεί προεπιλογή των αιτήσεων.2. Θα ακολουθήσει η διαδικασία των συνεντεύξεων, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην διαδικασία επιλογής προσωπικού της αμκε ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αναρτημένη στην ιστοσελίδα του φορέα www.mkoapostoli.gr

3. Μετά την διαδικασία επιλογής θα ανακοινωθεί το όνομα του/ης επιτυχόντος/ούσας.

Επιμέρους δικαιολογητικά θα υποβληθούν όταν ζητηθούν από την αμκε

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναρτάται στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας του φορέα για 15 ημέρες τουλάχιστον καθώς και σε έντυπο εθνικής εμβέλειας. Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρχίζει την 1η Μαρτίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα μέχρι και τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, την 15η Μαρτίου 2016. Η αποστολή βιογραφικών, μαζί με το συνοδευτικό σημείωμα, θα γίνεται στην διεύθυνση της αμκε ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, 11743 Αθήνα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..»>Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για την θέση Κοινωνικού Λειτουργού μερικής απασχόλησης με σύμβαση ορισμένου χρόνου

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:I. Επίπεδο εκπαίδευσηςΠτυχίο: Απαιτείται Δίπλωμα Εκπαίδευσης Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΑΤΕΙ), Τμήματος Κοινωνικής ΕργασίαςII. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Κοινωνικού ΛειτουργούIII. ΠροϋπηρεσίαΘα συνεκτιμηθεί προϋπηρεσίαIV. Συστατικές επιστολέςΘα εκτιμηθούν συστατικές επιστολέςV. Γνώση ξένης γλώσσαςΘα εκτιμηθεί γνώση της Αγγλικής γλώσσαςVI. Επαρκής γνώση-χρήση Η/ΥΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣΟι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν:– Την Ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εφόσον ο υποψήφιος έχει ιθαγένεια κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει να απαραίτητα να γνωρίζει την ελληνικήγλώσσα στο επίπεδο που προσδιορίζεται και διαπιστώνεται σύμφωνα μετην παρ. 4 του άρθρου 28 του Π.Δ. 50/2001 9ΦΕΚ Α 39), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει κάθε φορά.– Εκπληρώσει (αφορά τους άνδρες) τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή να έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές, ή εφόσον έχουν αναγνωρισθεί ως αντιρρησίες συνείδησης, να έχουν εκπληρώσει, σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας, άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία.

ΕΓΓΡΑΦΑ1. Συνοδευτικό σημείωμα στο οποίο να επισημαίνεται επακριβώς ηαιτούμενη θέση2. Βιογραφικό σημείωμα με πλήρη στοιχεία ταυτότητας/διαβατηρίου,διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνα επικοινωνίαςΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣΣτην επιλογή θα ακολουθηθεί η κάτωθι διαδικασία:1. Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 θα πραγματοποιηθεί προεπιλογή των αιτήσεων.2. Θα ακολουθήσει η διαδικασία των συνεντεύξεων, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην διαδικασία επιλογής προσωπικού της αμκε ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αναρτημένη στην ιστοσελίδα του φορέαwww.mkoapostoli.gr3. Μετά την διαδικασία επιλογής θα ανακοινωθεί το όνομα του/ης επιτυχόντος/ούσας.Επιμέρους δικαιολογητικά θα υποβληθούν όταν ζητηθούν από την αμκε

ΑΠΟΣΤΟΛΗ.Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναρτάται στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας του φορέα για 15 ημέρες τουλάχιστον καθώς και σε έντυπο τοπικής εμβέλειας. Η διαδικασία εκδήλωσηςενδιαφέροντος αρχίζει την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα μέχρι και τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος,την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016. Η αποστολή βιογραφικών, μαζί με το συνοδευτικό σημείωμα, θα γίνεται στην διεύθυνση της αμκε ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, 11743 Αθήνα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνσηΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πηγή: dikaiologitika.gr

ergasia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: