Η Αντέλ μας Παρουσιάζει τη Νέα της Έπαυλη, αξίας 9,5 Εκατομμυρίων Δολαρίων και Μένουμε Άφωνοι!

Η Αντέλ σύμφωνα με πηγές φαίνεται να υπογράφει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ, και ήδη άρχισε να ξοδεύει τα χρήματα. 

Σύμφωνα με το MZ, η Βρετανίδα τραγουδίστρια ξόδεψε 9,5 εκατομμύρια δολάρια για μια έπαυλη σε μια επαρχία του Λος Άντζελες, σε μια άκρως μυστική πώλ…


Η Αντέλ σύμφωνα με πηγές φαίνεται να υπογράφει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ, και ήδη άρχισε να ξοδεύει τα χρήματα. 

Σύμφωνα με το MZ, η Βρετανίδα τραγουδίστρια ξόδεψε 9,5 εκατομμύρια δολάρια για μια έπαυλη σε μια επαρχία του Λος Άντζελες, σε μια άκρως μυστική πώληση.

To 2.000 τ.μ. σπίτι βρίσκεται σε μια αποκλειστική συνοικία σπιτιών με πύλη, και η 28χρονη είχε και έκπτωση, μιας και η έπαυλη αρχικά κόστιζε 9,9 εκατομμύρια δολάρια.

Αν και ακόμα δεν έχει μπορέσει να μετακομίσει εξαιτίας των υποχρεώσεών της περιοδείας της, η Αντέλ σύντομα θα μένει ένα σπίτι με τέσσερα υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, πισίνα, ακόμα και ένα δεντρόσπιτο.

Έχοντας υπογράψει το αστρονομικό συμβόλαιο το περασμένο μήνα, η τραγουδίστρια θα αποκτήσει σύντομα πρώτης κλάσης γείτονες, συμπεριλαμβανομένων της Cameron Diaz και της Jennifer Lawrence.

Στο μεταξύ, η Αντέλ τραγούδησε στη Βερόνα της Ιταλίας το Σάββατο. Η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα φορούσε ένα μακρύ μπλε-μαύρο ιριδίζον φόρεμα στη σκηνή της ιστορικής σκηνής Arena di Verona, τη τελευταία στάση της παγκόσμιας περιοδείας της. Εμφανίστηκε έχοντας καλή διάθεση, καθώς διασκέδασε το πλήθος των θεατών. Τα εισιτήρια της συναυλίας ήταν ανάρπαστα και ξεπούλησαν αμέσως.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια είχε μια αξέχαστο παραστράτημα στη σκηνή στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, όταν ξέχασε τους στίχους του τραγουδιού A Million Miles Away τη περασμένη εβδομάδα.

Αλλά αυτοσαρκάστηκε, και άρχισε να βρίζει στη σκηνή πριν βρει τα σωστά λόγια. “Σ***α, σ***α, σ***α. Να τραγουδήσω τα σωστά λόγια;” ρώτησε το κοινό. “Συγγνώμη! Ξεκίνησα να τραγουδώ τα λόγια αντί για το ρεφραίν.”

Η τραγουδίστρια έχει ένα τρίχρονο γιο με τον επιχειρηματία σύντροφό της και πρόσφατα υποστήριξε το δικό της είδωλο, την Beyonce.

Μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της που αγκαλιάζει μια αφίσα του πρόσφατου άλμπουμ της Beyonce .

“Η Beyonce είναι άτομο που μου εμπνέει το μεγαλύτερο κίνητρο. Το ταλέντο, η ομορφιά της, η χάρη της και η ηθική στη δουλειά της μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω,” γράφει η Αντέλ.

Credit: dailymail.co.uk

if(! ) { = 0; }

} });

}); Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: