H Κατερίνα Γερονικολού ποζάρει συχνά και εντελώς ακομπλεξάριστα με αυτόν τον τρόπο στο Instagram

H Κατερίνα Γερονικολού ποζάρει συχνά και εντελώς ακομπλεξάριστα με αυτόν τον τρόπο στο Instagram

Η Κατερίνα Γερονικολού δεν είναι μόνο μία πολύ ταλαντούχα ηθοποιός αλλά και μία πολύ όμορφη γυναίκα με χαρακτηριστικά γαλανά μάτια και μακριά καστανά μαλλιά. Υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς ανεβάζει συχνά posts και stories, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δεν φοράει ίχνος μακιγιάζ. Κάτι παρόμοια ατημέλητο και αυθεντικό επιλέγει να κάνει και σε ό,τι αφορά το στυλ της γι’ αυτό θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery πως έχει ένα πολύ συγκεκριμένο «είδος ρούχων» με το οποίο ποζάρει αρκετά συχνά και αυτό δεν είναι ούτε κάποιο style combo με πρωταγωνιστή το denim, ούτε κάποιο είδος θηλυκού φορέματος… είναι οι πιτζάμες της!

Η Κατερίνα έχει μεγάλη γκάμα από homewear και δεν διστάζει να τα κάνει «διάσημα» στους followers της. Από μπουρνούζι-μονόκερο, μέχρι βαμβακερό κολάν με ασορτί lingerie top και το κλασικό old school σετ ύπνου που φορούσαμε μικρές με το εμπριμέ παντελόνι και το μονόχρωμο top, η όμορφη ηθοποιός δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να μας δείξει όχι μόνο πώς είναι όταν ξυπνάει το πρωί, αλλά και με τι από τα παραπάνω κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ.

Μία ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες θα σε κάνει να καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε και να συμφωνήσεις και εσύ μαζί μας για το coolness αυτού του γλυκού κοριτσιού!
 25 ζευγάρια ψηλοτάκουνα πέδιλα για να κάνουμε εντύπωση την πρώτη μέρα εκτός σπιτιού

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: