H 18χρονη με σύνδρομο Down που περπάτησε στην πασαρέλα και έζησε το όνειρό της

Η 18χρονη Μαντλίν Στιούαρτ η οποία είναι μοντέλο με σύνδρομο «Down», έκανε το όνειρο της πραγματικότητα καταρρίπτοντας όλα τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς.

«Αγκάλιασε» την ιδιαιτερότητα της, βάζοντας στόχο να αδυνατίσει και να δείξει σε όλους πως ακόμα και τα άτομα με σύνδρομο Down μπορούν να είναι εξίσου όμορφα.
Αφού λοιπόν κατάφερε να χάσει κάποια περιττά κιλά, η Μαντλίν περπάτησε στην πασαρέλα κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, για λογαριασμό της Αμερικανικής μάρκας Moda, φορώντας διάφορα συνολάκια.
Η 18χρονη έκανε το ντεμπούτο της ως μια άλλη «Σταχτοπούτα», φορώντας μια ιδιαίτερη δημιουργία του οίκου «Moda».


Με όλα τα βλέμματα καρφωμένα πάνω της, η Μαντλίν όχι μόνο δεν «τα έχασε», αλλά πήρε και… πόζα στην πασαρέλα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Να σημειώσουμε πάντως, πως η 18χρονη για να τα καταφέρει, δούλεψε σκληρά, κολυμπώντας πέντε φορές την εβδομάδα, κάνοντας εκπαίδευση με παραολυμπιονίκες, πηγαίνοντας τακτικά γυμναστήριο και κάνοντας cheer-leading.


Ευρέως γνωστή πάντως, έγινε όταν η μητέρα της αποφάσισε να ανεβάσει στα social media μια φωτογράφιση της κόρης της, που γρήγορα έγινε viral, με αποτέλεσμα το ένα να φέρει το άλλο, και στο τέλος η Μαντλίν να αποδείξει ότι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για όλους.

http://www.loveradio.gr/

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: