Γυναίκες μόνο με τα εσώρουχά τους διαμαρτυρήθηκαν έξω από τη Victoria's Secret στο Λονδίνο

Σε αυτό το αρνητικό κλίμα της κοινής γνώμης απέναντι στον διάσημο οίκο εσωρούχων της Victoria’s Secret προστίθεται και μία ένδειξη διαμαρτυρίας στο Λονδίνο.

Μία ομάδα γυναικών, διαφορετικών σωματότυπων που φορούσαν μόνο τα εσώρουχά τους, συγκεντρώθηκαν έξω από το κατάστημα Victoria’s Secret στην Oxford Street στο Λονδίνο. Αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες, οι γυναίκες αυτές αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν για τη στάση του brand σχετικά με την ποικιλομορφία, κρατώντας πλακάτ με το hashtag #fallenangels, αναφερόμενες στα διάσημα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret.

Κι όλα αυτά έρχονται να συμπληρώσουν τα άσχημα νέα για το brand, αφού τα φετινά νούμερα τηλεθέασης του show δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά. Αντίθετα ήταν τα χαμηλότερα που έχουν σημειωθεί με 3,3 εκατ. τηλεθεατές να το παρακολούθησαν φέτος στην Αμερική , ενώ την περσινή χρονιά έφτασαν τα 4.98. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη χρονιά, εκτός από την κοινή γνώμη που στράφηκε εναντίων του show, ρόλο στην πτώση έπαιξαν και η αλλαγή μέρας, από Τρίτη σε Κυριακή καθώς και η μετάβαση της προβολής από το CBS.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/nunude_official

(?)

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: