Γυναίκα παντρεύτηκε τον σκύλο της πριν 8 χρόνια – "Είναι τέλειος για μένα" δηλώνει σήμερα [φωτο]

Η 43χρονη Wilhelmina Morgan Callaghan από την Β. Ιρλανδία παντρεύτηκε πριν από 8 χρόνια τον σκύλο της, Henry, και σήμερα δηλώνει πως είναι τέλειος για εκείνη, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος την θεωρεί, όπως παραδέχεται, τρελή.

«Τα πράγματα στη ζωή μου δεν ήταν πολύ καλά από τότε που παντρευτήκαμε το 2009. Έχασα τη δουλειά που είχα σε ένα νεκροτομείο, οπότε αναγκάστηκα να γίνω ανεξάρτητη ταριχεύτρια, αλλά αυτό δεν έχει πολλά λεφτά, και μετά πλημμύρισε το σπίτι μου. Όμως ο Χένρι μου στάθηκε σε όλα αυτά- είναι τόσο πιστός», λέει η ίδια. Προσθέτει δε πως χαϊδευτικά τον φωνάζει «Ri» που στα αρχαία γαλλικά σημαίνει βασιλιάς, «επειδή είναι σαν βασιλιάς- ο βασιλιάς μου», σημειώνει η Wilhelmina.

Ο Henry είναι ένα Γιορκσάιρ Τεριέ, που υιοθέτησε η 43χρονη το 2009 από έναν φίλο της με κουτάβια. Όταν διάβασε στο ίντερνετ για κόσμο που παντρεύεται τα κατοικίδιά του, αποφάσισε να κάνει το ίδιο, επειδή όμως στη Βρετανία δεν είναι νόμιμο να παντρευτείς το κατοικίδιό σου, ο γάμος είναι περισσότερο «πνευματικός». Ωστόσο, η Wilhelmina τον έχει πάρει πολύ σοβαρά έχοντας εκδώσει και σχετικό πιστοποιητικό, ενώ επιμένει πως «οι σκύλοι είναι καλύτεροι από τους άντρες».

«Σε αντίθεση με άλλους γάμους που καταρρέουν, εγώ ξέρω πως με τον Henry θα είμαστε μαζί για μια ζωή. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει πως είμαι θεότρελη, αλλά είναι τέλειος για μένα», σχολιάζει η 43χρονη γυναίκα.

Ο Henry δεν είναι ο μοναδικός σκύλος της γυναίκας, αφού συνολικά έχει 11 σκυλιά, τα οποία λατρεύει τόσο πολύ που έχει φτιάξει και σελίδα στο Facebook αφιερωμένη στα Σίλιχαμ Τεριέ.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: