Γρηγόρης Πετράκος: O κεραυνοβόλος έρωτας με τη Θεοφανία Παπαθωμά και η σχέση του με τον Πασχάλη Τσαρουχά

Είναι ένα ανοιξιάτικο βράδυ του 2013 στην οδό Λασκαράτου, στα Πατήσια. Η Θεοφανία Παπαθωμά έχει πάει για φαγητό με μια παρέα στον εστιατόριο-μπαρ Κόμης, ιδιοκτησίας του ηθοποιού Δευκαλίωνα Κόμη, αγαπημένο στέκι δημοσιογράφων και ανθρώπων της τέχνης. Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι στον πάνω όροφο του μπαρ και ερμηνεύει ελληνικές και ξένες επιτυχίες με την κιθάρα του. Κάποια στιγμή, εκείνη ανεβαίνει για να πάει στο μπάνιο και κολλάει το βλέμμα της πάνω του. Αυτό ήταν. Ναι, αυτό το περιβόητο κλικ «ακούστηκε» αστραπιαία όχι μόνο στα αυτιά τους, αλλά και στην καρδιά τους. Όλα έγιναν ακαριαία και με κινηματογραφική ταχύτητα. «Ο Γρηγόρης, όταν παίζει κιθάρα και τραγουδά, είναι παγίδα. Μόλις τον είδα, έκλεισε η φάκα» δήλωσε πριν από λίγες μέρες σε τηλεοπτική της συνέντευξη. «Με τη Θεοφανία ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και καρμικό να συναντηθούμε. Μόλις τη γνώρισα, ήξερα πως θα μείνω μαζί της για πάντα και νιώσαμε πως ήμασταν αδελφές ψυχές. Είναι κάτι που της το είπα άλλωστε» αποκαλύπτει στο People και στον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα ο Γρηγόρης. Το ίδιο αβίαστα ήρθε στον κόσμο και η κορούλα τους. «Από την πρώτη στιγμή θέλαμε να κάνουμε μαζί παιδί» προσθέτει.

«Το παιδί μάς έδειξε από μόνο του το όνομά του»

Το ζευγάρι μετρά ήδη τρία χρόνιας σχέσης, ενώ έχει αποκτήσει μια γλυκύτατη μπέμπα 15 μηνών, την Αγάπη. Ένα μωρό που γεννήθηκε από μια μεγάλη αγάπη άλλωστε. «Η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς από τότε που έγινα πατέρας. Από τους φίλους μου έτυχε να είμαι ο πρώτος που έκανε παιδί. Συνεπώς, κανένας τους δεν μπορούσε να μου πει κάτι ή να με προετοιμάσει και να μου δώσει μια ιδέα για το πώς είναι να είσαι γονιός. Όντας πατέρας, συνειδητοποιείς ποιος είναι ο ορισμός της αληθινής αγάπης. Η ψυχή μου φωτίστηκε και η κόρη μου έγινε η προτεραιότητά μου» εξομολογείται στο People.

Το τελευταίο διάστημα πολλές τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και sites στο Διαδίκτυο σχολιάζουν το πόσοcool είναι οι σχέσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκου με τον τέως σύζυγο της ηθοποιού,Πασχάλη Τσαρούχα. Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι ο νονός της μικρής Αγάπης.

«Τέτοιου είδους σχέσεις δεν απαιτούν τόσο προσπάθεια, όσο έλλειψη ταμπού. Για να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, θέλω να πω το εξής: Με τον Πασχάλη δεν είμαστε κολλητοί φίλοι, αλλά βλεπόμαστε για τις ανάγκες της οικογένειάς μας. Γνωριστήκαμε με την κοινή ιδιότητα της ανατροφής ενός παιδιού, διότι ο Πασχάλης είναι ο πατέρας του Αχιλλέα, αλλά κι εγώ είμαι σαν πατέρας του, καθώς μένουμε μαζί. Αφού και οι δύο ανατρέφουμε ένα παιδί, είμαστε μια οικογένεια. Ο Αχιλλέας δεν αισθάνεται κάποιο διαχωρισμό. Έχει μια οικογένεια. Αυτή η οικογένεια είναι η μαμά του, ο μπαμπάς του, εγώ και η αδελφή του. Με τον Πασχάλη δεν περνάμε τη μέρα μας μαζί. Απλά κάνουμε ωραίες συνεννοήσεις και βρισκόμαστε σε ορισμένες κοινές στιγμές και εκδηλώσεις. Τα πράγματα είναι απλά» δηλώνει.

Ο 10χρονος Αχιλλέας έχει εξαιρετική σχέση με την αδελφή του και την προσέχει. «Ο Αχιλλέας είναι ένα φωτεινό παιδί, που έχει μόνο αγάπη μέσα του. Ήθελε πάρα πολύ ένα αδελφάκι. Προσευχόταν κάθε μέρα γι’ αυτό. Όταν του το ανακοινώσαμε, ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να του κάνουμε. Παρότι είναι αγοράκι, παίζει μαζί της, φροντίζει και το κυριότερο είναι πως δεν νιώθει καθόλου ζήλια. Βάζει πρώτα το μωρό και μετά τον εαυτό του» λέει με τρυφερότητα.

Όσον αφορά στη βάφτιση της μικρής Αγάπης, το ζευγάρι δεν έχει ορίσει ακόμα κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. «Είμαστε άνθρωποι παρορμητικοί που ζούμε το σήμερα και μόλις έρθει η κατάλληλη στιγμή θα τη βαφτίσουμε. Και εμείς θέλουμε να παντρευτούμε. Πιστεύουμε στα μυστήρια και θεωρούμε πως θα είναι ευλογία να παντρευτούμε με θρησκευτικό γάμο» αποκαλύπτει στο People.

Το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους είναι ένα σενάριο που δεν αποκλείει, καθώς είναι ανοιχτός σε όλα. «Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε, αλλά προσωπικά θα έκανα άνετα άλλα τρία κοριτσάκια!» λέει γελώντας. Μολονότι οι γονείς του μένουν στην ίδια γειτονιά, τόσο εκείνος όσο και η Θεοφανία επιλέγουν να βρίσκονται όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά στη μικρή Αγάπη. «Οι γονείς μάς προσφέρουν κάποια ξεκούραση και μας βοηθούν, ενώ, όποτε έχουμε κάποιες κοινές υποχρεώσεις με τη Θεοφανία, θα την κρατήσουν για μια-δυο ώρες. Ωστόσο, δεν έχει συμβεί ποτέ να την αφήσουμε για μια ολόκληρη μέρα και να φύγουμε».
entertv

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: