Γλίτωσε από τα σαγόνια του καρχαρία ρίχνοντάς του μπουνιά στο ρύγχος [βίντεο]

Άγιο είχε ένας 25χρονος Βρετανός σέρφερ όταν δέχθηκε επίθεση από καρχαρία στην παραλία Αβόκα, βόρεια του Σίδνεϊ στην Αυστραλία. Ο άντρας κατάφερε να γλιτώσει ρίχνοντας μια γροθιά στο ρύγχος του καρχαρία, ο οποίος είχε προλάβει να τον δαγκώσει στο χέρι.

Ο 25χρονος Τσάρλι Φράι ανέφερε μετά πως άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και νόμισε ότι ένας από τους φίλους του έπαιζε με τα νερά, αλλά, όταν γύρισε, είδε το κεφάλι του καρχαρία να προβάλει με ορθάνοικτα τα σαγόνια του.

«Στράφηκα στα δεξιά και είδα το κεφάλι του καρχαρία με τα δόντια του και απλώς του έριξα μια μπουνιά στο ρύγχος. Ξανανέβηκα στη σανίδα μου, φώναξα τους φίλους μου που ήταν εκεί και κατάφερα να ‘καβαλήσω’ ένα κύμα και να βγω στην ακτή», δήλωσε ο Φράι, ο οποίος ζει στην Αυστραλία τους τελευταίους δύο μήνες προκειμένου να εργαστεί.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, είχε δει στο YouTube ένα βίντεο με τον διάσημο Αυστραλό σέρφερ, Μικ Φάνινγκ, να αφηγείται ότι σώθηκε από επίθεση λευκού καρχαρία χτυπώντας τον στο ρύγχος στη διάρκεια πρωταθλήματος σέρφινγκ στη Νότια Αφρική το 2015 και αυτό τον βοήθησε την κρίσιμη στιγμή.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: