Γεννήθηκε πριν από 6 μήνες αλλά είναι… 23 ετών!

Την απίστευτη ιστορία του Xavier Powell, που έγινε το νεαρότερο άτομο στην ιστορία που μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail.

Όπως είναι γνωστό, για να «τρυπώσει» κάποιος στο εν λόγω βιβλίο πρέπει να έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο. Ε λοιπόν, ο μικρός Xavier δεν έχει κάνει κάτι περίεργο, είναι η ίδια του η ιστορία παράξενη. Γιατί; Διότι μολονότι γεννήθηκε πριν από 6 μήνες, είναι ήδη… 23 χρονών! Ναι, καλά διαβάσατε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή “60 Minutes” του καναλιού Channel Nine της Αυστραλίας, ο πατέρας του μικρού, ο Alex, και η μητέρα του, η Vi, έφεραν τον Xavier στον κόσμο με την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Μέχρι εδώ όλα φαίνονται φυσιολογικά.

Μόνο που το σπέρμα του Alex το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να φτάσουν στην γέννηση του μικρού Xavier, ήταν το πιο παλιό σπέρμα που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ στην ιστορία των εξωσωματικών γονιμοποιήσεων στον κόσμο!

Ο Alex είχε δώσει δείγμα σπέρματος που είχε καταψυχθεί πριν από 23 ολόκληρα χρόνια!

Τότε, ο Alex ήταν 15 χρόνων και είχε διαγνωστεί με λέμφωμα Hodgkin, έναν τύπο καρκίνου που απαιτούσε φυσικά χημειοθεραπεία για να σωθεί η ζωή του.

Τότε, η μητέρα του Alex, Patricia, γνωρίζοντας ότι η χημειοθεραπεία μπορεί να στερήσει από τον γιο της την ικανότητα να κάνει αργότερα παιδιά, τον ενθάρρυνε να δώσει δείγμα σπέρματος προς κατάψυξη προτού ξεκινήσει να παίρνει τα βαριά φάρμακα για τον καρκίνο.

Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Alex και η σύζυγός του, ξεκίνησαν να προσπαθούν να κάνουν παιδί. Κατέληξαν τελικά στην επιλογή της εξωσωματικής γονιμοποίησης με το σπέρμα του… έφηβου τότε Alex και όλα πήγαν καλά!

Κάπως έτσι, ο μικρός Xavier μπήκε στο βιβλίο Γκίνες απλά και μόνο επειδή υπάρχει!

 

star.gr

typosthes.gr-Paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: