Γεννηματά: Θέλω να πιστεύω ότι η κυβέρνηση δεν θα φτάσει πάλι σε ακρότητες

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σχολίασε τις εξελίξεις στην οικονομία και ανέφερε: «Θέλω να πιστεύω ότι κάτι έχουν διδαχτεί από το ’15 και το καλοκαίρι του ’15 και δεν θα φτάσουν πάλι σε ακρότητες».

Αναφερόμενη στην κυβέρνηση, επισήμανε ότι «κάνει το τελευταίο επικοινωνιακό παιχνίδι με πυροτεχνήματα, προκειμένου να πείσει το εσωτερικό του κόμματος, αλλά και την ελληνική κοινωνία, ότι διαπραγματεύτηκαν σκληρά, αλλά κάποιοι άλλοι φταίνε πάλι για τα μέτρα που θα φορτώσουν στην πλάτη του ελληνικού λαού».

Η κ. Γεννηματά συμπλήρωσε ότι η γραμμή της κυβέρνησης είναι η φτωχοποίηση των πάντων καθώς με την πολιτική της πλήττονται και η μεσαία τάξη που σηκώνει τα βάρη και οι πιο αδύναμοι.

Η ίδια επισήμανε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν έχει τη νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα για τα επόμενα χρόνια και ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορούμε να βάλουμε πλάτη σε μια τέτοια κυβέρνηση. Βάζουμε πλάτη για τη χώρα, το έχουμε αποδείξει ότι το εθνικό συμφέρον ήταν πάντα πάνω από το κομματικό για μας, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι προς το συμφέρον της χώρας να συνεχίσει αυτή η κυβέρνηση την πορεία της».

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: