Γάμος κροίσων στο Λονδίνο

Γάμος κροίσων στο Λονδίνο

Παντρεύτηκε την Παρασκευή η 31χρονη αδελφή της Paris Hilton, Nicky Hilton με τον 31χρονο James Rothschild, επίσης γόνο βαθύπλουτης οικογένειας. Μάλιστα όπως γράφεται στο ξένο Τύπο πρόκειται για την μεγαλύτερη ένωση δυναστειών στη σύγχρονη εποχή.

Ο χλιδάτος γάμος έγινε στο παλάτι του Kensington στο Λονδίνο (σ.σ το παλιό παλάτι της πριγκίπισσας Diana). Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους θα είναιήταν τουλάχιστον μία κόρη των Ecclestone, ένας κληρονόμος των Guinnesses (είναι σόι της μητέρας του γαμπρού) και μερικοί Goldsmiths, από τον γάμο της αδελφής του γαμπρού με τον Ben Goldsmith.

Η Nicky Hilton φόρεσε νυφικό διά χειρός Valentino αξίας τουλάχιστον 50.000 λιρών και το τεράστιο οκτώ καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της που κόστισε περίπου 1.000.000 λίρες.

Όσο για το ποιος είναι ο γαμπρός, James Rothschild; Είναι τραπεζίτης εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ πρόσφατα πούλησε το οικογενειακό σπίτι στο Σάφολκ και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη με τη μέλλουσα σύζυγο του. Πριν από τη Nicky είχε μια μακροχρόνια σχέση με την κοσμική Αστριντ Χάμπορντ, η οποία είναι στον στενό κύκλο του πρίγκιπα Harry και έμπιστη της Δούκισσας του Κέμπριτζ.

Η Nicky και ο James γνωρίστηκαν το 2011 στη Ρώμη, στο γάμο της κληρονόμου της F1, Petra Ecclestone με τον επιχειρηματία James Stunt. Η Nicky είπε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και ότι το σκηνικό — το κάστρο Οντεσκάλτσι του 15ου αιώνα, σε μια ιταλική λίμνη – δεν θα μπορούσε να είναι πιο ρομαντική. Μάλιστα ο James ζήτησε το χέρι της από τον πατέρα της, Richard κατά τη διάρκεια του γεύματος μετά από ένα γύρο γκολφ. Στη συνέχεια, της έκανε την πρόταση κατά τη διάρκεια των διακοπών τους το περασμένο καλοκαίρι στην Ιταλία.

Το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιουλίου και μία μέρα πριν το γάμο τους η Nicky Hilton και ο James Rothschild διοργάνωσαν ένα χλιδάτο πάρτι με υψηλούς προσκεκλημένους. Στο πάρτι του ζευγαριού που έγινε στο πεντάστερο ξενοδοχείο «St. James’s» βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Naomi Campbell, η Chelsea Clinton, η Petra Stunt, φυσικά οι γονείς της νύφης αλλά και η Paris, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την μαύρη μάξι τουαλέτα που φόρεσε.

Πηγή: zougla

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: