Γ. Λιάγκας: Αποκαλύπτει πόσο κοστίζει κάθε επεισόδιο του νέου σόου της Κορομηλά (VIDEO)

Μια συναμική επιστροφή στην τηλεόραση ετοιμάζει η Ρούλα Κορομηλά και όσο πλησιάζει η ημερομηνία της πρεμιέρας συζητιέται ολοένα και περισσότερο.

Με αφορμή το αφιέρωμα στην παρουσιάστρια που έπαιξε το Σάββατο στο Epsilon και το οποίο σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για τα δεδομένα του καναλιού, ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με την προβολή του αφιερώματος, όμως, δήλωσε για τη Ρούλα: «Εμένα μου έχει πει μια κουβέντα ο Λάτσιος που την κρατάω: «Ένας άνθρωπος που έχει κάνει μια φορά επιτυχία, θα σου ξανακάνει σίγουρα, έχει μια μαγιά». Το ότι μπορεί με τα χρόνια να κάνει μια καμπή είναι φυσιολογικό. Η Ρούλα είναι σίγουρα πρωταθλήτρια στην τηλεόραση. Όλοι της χρωστάμε. Εδώ στον ΑΝΤ1 ποια ξεκίνησε το πρωινό»; Ο παρουσιαστής σημείωσε επίσης ότι το show που ετοιμάζει θα είναι μια υπερπαραγωγή που θα κοστίζει 100.000 ευρώ το επεισόδιο.

Για την Ρούλα Κορομηλά μίλησε και η Λίτσα Πατέρα. Μαζί είχαν ξεκινήσει στις αρχές της δεκαετίας του ’90 τον «Πρωινό Καφέ». «Πιστεύω ότι η Ρούλα έχει μεγάλη έμπνευση, έχει μαγνητισμό, το μυαλό της κόβει. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει την έχουν ωριμάσει και φαντάζομαι ότι θα δείξει κάτι πιο σύγχρονο. Πιστεύω στη Ρούλα», τόνισε η αστρολόγος.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: thestival.gr

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: